Céges wifi?

Hogyan teheti céges wifi hálózatát gyorsabbá és biztonságosabbá?

Ma már a legtöbb vállalatnál elengedhetetlen egy jól működő wifi hálózat,
melyre sok esetben több száz felhasználó is rákapcsolódhat,
és nagy terültet fed le.

Biztosan mindenki tapasztalata már, hogy ez nem mindig egyszerű feladat, főleg ha ezt biztonságos módon is szeretné megtenni. A vállalati kommunikációs rendszerek kialakításánál, fejlesztésénél számos prioritás lehet. Vannak akiknek a sebesség a legfontosabb, van ahol a biztonságot helyezik előtérbe. Sok esteben kell az érkező vendégeknek wifi csatlakozási lehetőséget biztosítani, és ennek megoldására keresnek biztonságos megoldás. Vannak azonban olyan kereskedők, ahol a vásárló mozgását és viselkedését szeretnék wifi hálózat segítéségével követni, vagy számukra egyénre szabott marketingüzeneteket eljuttatni. A technológia a hálózati kommunikációs eszközök területén is rohamosan fejlődik, ezért érdemes időről időre megvizsgálni a meglévő rendszerek működését, hatékonyságát, naprakészségét. Tudja meg, hogyan teheti céges hálózatát gyorsabbá, biztonságosabbá!

Regisztráció

Kérjen ingyenes konzultációt!

Loading

Regisztráció után felvesszük Önnel a kapcsolatot,
és időpontot egyeztetünk a konzultációra.

*Adatok kezelése:

A regisztráció során megadott személyes adatait rögzítjük. A gyűjtött adatok védelmét a hatályos jogszabályi és etikai előírásoknak megfelelően biztosítjuk. A kérdőívben megadott személyes adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Tájékoztatjuk, hogy a kérdőív által rendelkezésünkre bocsátott adatok kizárólag az adatgyűjtés céljával megegyező módon kerülnek felhasználásra. Az Adatvédelmi törvény értelmében személyes adatait az S&T Magyarország (S&T Consulting Hungary Kft. és S&T Services Kft.) a megrendelés teljesítéséhez, ajánlati listák összeállítására, meghívók eljuttatásához, akció- és reklámkampányok szervezéséhez, valamint saját hírlevél küldésére használja fel. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a kérdőív kitöltője a kérdőív kitöltésével, és hozzánk történő eljuttatásával elfogadja az adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat, nyilatkozik arról, hogy cselekvőképessége nem korlátozott és nagykorú állampolgár. Felhívjuk továbbá figyelmét arra, hogy adatai megadásával Önre nézve kötelezőnek ismeri el az Adatkezelési Szabályzatot, kifejezett és egyértelmű hozzájárulását adja a hírlevelek fogadásához. Személyes adatait mindaddig felhasználjuk, amíg nem kéri azok nyilvántartásunkból történő törlését. Amennyiben nem járul hozzá adatai kezeléséhez, adatait a karácsonyi színházi eseményre történi egyszeri belépésre használjuk fel.

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-98288/2016.

S&T – A szakértő IT megoldásszállító

Az 1993-ban alapított és 2003 óta tőzsdén jegyzett S&T Közép-Kelet Európa

20

ORSZÁGBAN VAN JELEN

2300

ALKALMAZOTTJÁVAL

infografika-euro

504M€

2016 – BAN ÉRTÉKESÍTÉSI ÁRBEVÉTELE

infografika-3user

VEZETŐ REGIONÁLIS SZOLGÁLTATÓ

a teljes körű tanácsadás, az outsourcing, a rendszerintegráció és IT szolgáltatások területén.

S&T CONSULTING HUNGARY KFT.

Az S&T Csoport magyarországi leányvállalataként egyszerre építhet 22 éves helyismeretére és a Csoport erejére és szakembergárdájára.

150+

ALKALMAZOTT

infografika-150-alkalmazott
infografika-150-alkalmazott-2

70%

SZAKÉRTŐ

infografika-arbevetel

10,3 MRD FT

infografika-1500megbizo
infografika-3000sikeres-projekt
infografika-24partner
infografika-diamond

ÉRTÉKEINK

szakértelem • rugalmasság • megbízhatóság • stabilitás • korrektség