Cisco Webex

Online értekezlet,
oktatás és csoportmunka

A Cisco különböző kommunikációs technológiákkal támogatja a virtuális megbeszéléseket, a video kommunikációt, ezzel együtt a távmunkát, valamint az oktatásban a virtuális tantermi megoldásokat.

1. Webex Meetings – Meeting Center

Felhő alapú virtuális webes megbeszélések és videókonferencia bonyolítására alkalmas szoftveres szolgáltatás, akár szabályozott szerepkörökkel (vendéglátó, résztvevő, stb.) A megszervezett virtuális megbeszélésbe intézményen belüli vagy kívüli résztvevő is becsatlakozhat.

2. Webex Teams

Felhő alapú csoportmunka megoldás, melynek segítségével lehetőség van virtuális szobák létrehozására, ott csoportos üzenetváltásra, dokumentumok megosztására. A Webex Teams alkalmazás beépített virtuális megbeszélés és videokonferencia funkcióival ütemezett, vagy ad-hoc virtuális megbeszélések szervezhetők egyetlen kattintással. Az üzenetküldés vagy dokumentum megosztás történhet a hívás alatt, de hívásokon kívül is. Vállalaton, intézményen kívüli résztvevők is bekapcsolódhatnak, akár ingyenes klienssel is.

3. Webex Meetings – Training Center

Kifejezetten oktatási feladatokra kifejlesztett felhő alapú (helyi infrastruktúra telepítést nem igénylő) virtuális webes oktatások és videókonferencia bonyolítására alkalmas szoftveres szolgáltatás, szabályozott szerepkörökkel (vendéglátó, prezentáló, moderátor, résztvevő, stb.) A megszervezett virtuális oktatás intézményen belüli vagy kívüli résztvevő is becsatlakozhat. Speciális virtuális oktatási funkciók: szavazás, teszt (dolgozat), jelentkezés, aktív ablak figyelés (ki figyel, s ki YouTube-ozik ), kiscsoportos szétválasztás, kérdések és válaszok regisztráció, illetve riportok az óra menetéról, óra rögzítése s megosztása felhőből

Javasolt felhasználási területek: Kis és nagycsoportos oktatás (1000 résztvevőig) leosztott szerepkörökkel, speciális funkciók használatával.
Integráció: A Webex integrálható számos oktatási alkalmazással, pl. A Moodle-le, így a virtuális tantermek létrehozása automatizálható az órarend alapján. Többféle címtárral is megvalósítható az integráció, így a tanárok, diákok automatikusan bekerülnek a Webex rendszerbe.

4. Webex Meetings – Event Center

Kifejezetten nagylétszámú virtuális események céljára kifejlesztett felhő alapú szoftveres szolgáltatás, szabályozott szerepkörökkel (vendéglátó, prezentáló, moderátor, résztvevő, stb.) A megszervezett virtuális oktatás intézményen belüli vagy részvevő is becsatlakozhat. Speciális virtuális oktatási funkciók: szavazás, teszt (dolgozat), jelentkezés, kérdések és válaszok, óra rögzítése s megosztása felhőből

Javasolt felhasználási területek: Kis és nagycsoportos oktatás (3000 résztvevőig) leosztott szerepkörökkel, speciális funkciók használatával

Az egyes megoldások részletes termékspecifikációját és összehasonlítását ide kattintva töltheti le.

50 fő feletti vállalatnál vagy oktatási intézménynél dolgozik és érdekli a Cisco Webex?

Kérjen további információt az alábbi adatlap kitöltésével!

Loading
Scroll to Top