Vuforia Chalk

70% kedvezménnyel
2020. december 18-ig

A COVID-19 krízishelyzetben 70% kedvezményt biztosít az AR alapú Vuforia Chalk távsupport szoftverre

A globális közösség tagjaiként mindannyian egy eddig példa nélküli helyzettel nézünk szembe a COVID-19 világjárvány következtében. A most fennálló, új, távoli munkavégzéshez való alkalmazkodás különösen nagy kihívást jelent az ipari vállalatok számára. Ennek megoldásában szeretne segíteni a PTC.

Vuforia Chalk

A cég távoli segítségnyújtó terméke, a Vuforia Chalk, a kiterjesztett valóságot (AR) felhasználva megteremti a lehetőséget a terepen és a telephelyen dolgozó alkalmazottak az együttműködésére. Bármely termék üzemeltetésről, karbantartásáról, javításáról legyen is szó.  Ez a megoldás leginkább olyan, mint a kiterjesztett valóság (AR) erejével felvértezett, ipari környezetre kialakított videóbeszélgetés. Rendkívül könnyedén beüzemelhető és használható. Csökkentse a személyes kontaktusok számát, óvja kollégái, partnerei egészségét!

A Toyota a Chalk segítségével növelte a dolgozóinak biztonságát

Többet szeretne tudni arról, miként növelheti a távoli segítségnyújtás a dolgozók és vásárlók biztonságát és jóllétét? Ismerje meg a Toyota hogyan használja az üzeimeiben a kiterjesztett valóság (AR) megoldásokat a biztonság és a kommunikáció javításához!

Ismerje meg a Vuforia kiterjesztett valóság platform további megoldásait is! A Vuforia kiterjesztett valóság platform segítségével új szintre emelhető az ember-gép kapcsolat, a szervizelés, a munkautasítások készítése.

Árajánlat vagy infó kérés

Scroll to Top