Vuforia Chalk díjmentesen

Június 30-ig

Igényelje a díjmentes licencet

A COVID-19 krízishelyzetben a PTC ingyenessé teszi az AR alapú Vuforia Chalk távsupport szoftver használatát

A globális közösség tagjaiként mindannyian egy eddig példa nélküli helyzettel nézünk szembe a COVID-19 világjárvány következtében. A most fennálló, új, távoli munkavégzéshez való alkalmazkodás különösen nagy kihívást jelent az ipari vállalatok számára. Ennek megoldásában szeretne segíteni a PTC.

Vuforia Chalk

igényelje és használja a szoftvert díjmentesen 2020. június 30-ig!

A cég távoli segítségnyújtó terméke, a Vuforia Chalk, a kiterjesztett valóságot (AR) felhasználva megteremti a lehetőséget a terepen és a telephelyen dolgozó alkalmazottak az együttműködésére. Bármely termék üzemeltetésről, karbantartásáról, javításáról legyen is szó.  Ez a megoldás leginkább olyan, mint a kiterjesztett valóság (AR) erejével felvértezett, ipari környezetre kialakított videóbeszélgetés. Rendkívül könnyedén beüzemelhető és használható. Annak érdekében, hogy a jelenlegi nehéz időkben segíteni tudjunk, ingyenessé tesszük a Chalk használatát. A június végig történő használat semmilyen későbbi vásárlási kötelezettséget nem jelent!

A Toyota a Chalk segítségével növelte a dolgozóinak biztonságát

Többet szeretne tudni arról, miként növelheti a távoli segítségnyújtás a dolgozók és vásárlók biztonságát és jóllétét? Ismerje meg a Toyota hogyan használja az üzeimeiben a kiterjesztett valóság (AR) megoldásokat a biztonság és a kommunikáció javításához!

Ismerje meg a Vuforia kiterjesztett valóság platform további megoldásait is!

A Vuforia kiterjesztett valóság platform segítségével új szintre emelhető az ember-gép kapcsolat, a szervizelés, a munkautasítások készítése.

Igényelje a szoftvert díjmentesen
A Vuforia Chalk mindenki számára díjmentesen elérhető 2020. június 30-ig.
Nem szükséges előfizetni a szoftverre a díjmentes időszak lejárta után.

Scroll to Top