Videókoncerencia

MIlyen a jó videókonferencia rendszer?

A digitalizációval és a technika fejlődésével egyre elterjedtebb,
hogy a meetingek megtartásához nem utazunk
a tárgyalópartnerekkel egy helyszínre,
hanem online vagy telefonon oldjuk meg a találkozást.

Egyre elterjedtebbek a videokonferencia rendszerek, sőt multinacionális vállalatoknál a napi rutin része, hogy az egyes országok, akár földrészekeken átívelően online találkoznak. Sok eseteben sajnos a videokonferencián keresztül történő kommunikáció nem a legzökkenőmentesebb. Nehezen kezelhető, nem felhasználóbarát, nem működik a kamera, rossz a hang. Ismerős? Az S&T a videokonferencia rendszerek kiépítésénél szem előtt tartja, hogy a videokonferencia élvezhető, a lehető legvalósághűbb és teljes mértékben hatékony és élvezhető legyen. Fontos, hogy a rendszer nagyméretű monitorral, és nagylátószögű kamerával rendelkezzen, valamint biztosítsa a kiváló minőséget mind a helyi megjelenítésben, mind pedig a résztvevők képének továbbításában a partnerek felé. Célszerű két monitoros verziót választani, hogy a vonal túlsó végén a résztvevők egymást és a prezentációt is teljes képernyőn lássák, valós időben. Egy jó minőségű videokonferencia rendszer a projektor szerepét is átveszi a tárgyalóban.

Tudja meg milyen a jó videokonferencia rendszer, illetve hogyan valósítható meg ez az Ön cégénél, hogy a videomeetingek ne okozzanak többet fejtörést és a tárgyalók számára is élményt jelentsen.

Kérjen ingyenes konzultációt!

REGISZTRÁCIÓ

Loading

Regisztráció után felvesszük Önnel a kapcsolatot,
és időpontot egyeztetünk a konzultációra.

*Adatok kezelése:

A regisztráció során megadott személyes adatait rögzítjük. A gyűjtött adatok védelmét a hatályos jogszabályi és etikai előírásoknak megfelelően biztosítjuk. A kérdőívben megadott személyes adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Tájékoztatjuk, hogy a kérdőív által rendelkezésünkre bocsátott adatok kizárólag az adatgyűjtés céljával megegyező módon kerülnek felhasználásra. Az Adatvédelmi törvény értelmében személyes adatait az S&T Magyarország (S&T Consulting Hungary Kft. és S&T Services Kft.) a megrendelés teljesítéséhez, ajánlati listák összeállítására, meghívók eljuttatásához, akció- és reklámkampányok szervezéséhez, valamint saját hírlevél küldésére használja fel. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a kérdőív kitöltője a kérdőív kitöltésével, és hozzánk történő eljuttatásával elfogadja az adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat, nyilatkozik arról, hogy cselekvőképessége nem korlátozott és nagykorú állampolgár. Felhívjuk továbbá figyelmét arra, hogy adatai megadásával Önre nézve kötelezőnek ismeri el az Adatkezelési Szabályzatot, kifejezett és egyértelmű hozzájárulását adja a hírlevelek fogadásához. Személyes adatait mindaddig felhasználjuk, amíg nem kéri azok nyilvántartásunkból történő törlését. Amennyiben nem járul hozzá adatai kezeléséhez, adatait a karácsonyi színházi eseményre történi egyszeri belépésre használjuk fel.

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-98288/2016.

S&T – A szakértő IT megoldásszállító

Az 1993-ban alapított és 2003 óta tőzsdén jegyzett S&T Közép-Kelet Európa

20

ORSZÁGBAN VAN JELEN

2300

ALKALMAZOTTJÁVAL

infografika-euro

504M€

2016 – BAN ÉRTÉKESÍTÉSI ÁRBEVÉTELE

infografika-3user

VEZETŐ REGIONÁLIS SZOLGÁLTATÓ

a teljes körű tanácsadás, az outsourcing, a rendszerintegráció és IT szolgáltatások területén.

S&T CONSULTING HUNGARY KFT.

Az S&T Csoport magyarországi leányvállalataként egyszerre építhet 22 éves helyismeretére és a Csoport erejére és szakembergárdájára.

150+

ALKALMAZOTT

infografika-150-alkalmazott
infografika-150-alkalmazott-2

70%

SZAKÉRTŐ

infografika-arbevetel

10,3 MRD FT

infografika-1500megbizo
infografika-3000sikeres-projekt
infografika-24partner
infografika-diamond

ÉRTÉKEINK

szakértelem • rugalmasság • megbízhatóság • stabilitás • korrektség