NCG CAM

1 napos, díjmentes oktatás
2021. november 12.

A piac talán leggyorsabb HSM CAM rendszere – 3-5 tengelyes szimultán marás

Ismerje meg az NCG CAM, szerszámgyártók számára készült prémium kategóriás, önálló HSM CAM szoftvert 1 napos, díjmentes oktatásunkon. Az oktatás során részletesen bemutatjuk a rendszert majd interaktív gyakorlatokon, illetve önálló munkán keresztül Ön is kipróbálhatja a szoftverrel való munkát.

Az NCG CAM a hatalmas CAM tudásbázis és a legkorszerűbb szoftverfejlesztési technológiák ötvözete. A szoftver egyik különlegessége, hogy a több évtizedes szerszámgyártós tapasztalatot, a leggyorsabb algoritmusokat sikerült egy letisztult, végletekig egyszerű felhasználói felületbe „csomagolni”. Az NCG CAM a különleges multi-threaded architektúrájának köszönhetően villámgyorsan számítja ki a legbonyolultabb szerszámpályákat is.

Tudjon meg többet a szoftverről!

Program

09.00 – 10.00

S&T rövid cégbemutató és az NCG CAM áttekintése

10.00 – 10.20

Szünet

10.20 – 12.20

Fókuszban a szerszám – az NCG CAM kiemelt funkciók bemutatása közös gyakorlattal I. (szerszám adatbázis, szerszám segéd, ütközés vizsgálat és elkerülés, pályaszerkesztés, szükséges szerszám, 3-5 tengelyes pályakonverzió)

12.20 – 13.00

Szünet

13.00 – 15.00

Fókuszban az automatizálás – az NCG CAM kiemelt funkciók bemutatása közös gyakorlattal II. (furatok kezelése, macro funkciók, poszt-processzálás, szerszámgép szimuláció, műveletterv készítése)

15.00 – 15.20

NCG CAM terméktámogatás, oktatások, oktató anyagok bemutatása

15.20 – 15.30

Online kérdőív kitöltése

Előfeltételek:

  • Az oktatásra kizárólag ipari cégek képviselőinek regisztrációját várjuk
  • Géptervezői tapasztalat

Az oktatáson résztvevők számára igény szerint 1 hónapos próbaverziót, illetve további konzultációt biztosítunk a szoftverhez.

Regisztráció

Az oktatáson való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Esettanulmány

Scroll to Top