Ipari digitalizációs oktatássorozat

2021. ősz

1 napos, díjmentes, ipari digitalizációs oktatássorozat

Az S&T Consulting Hungary Kft. élenjáró rendszerintegrátor az IT és az ipari digitalizáció területén. Cégünk átfogó Ipar 4.0 megoldásokat kínál a CAD/PLM (Creo, Windchill, Onshape), a CAE (Altair, Moldex3D, MAGMA), CAM (Esprit, NCG CAM, CIMCO DNC és MDC), Internet of Things (IoT), Augmented Reality (AR), Gyár-, és robotszimuláció, Manufacturing Execution System (MES) és ERP területekre.

Őszi díjmentes oktatássorozatunkkal betekintést nyújtunk az érdeklődők számára a fenti technológiák közül 6 területre. Tisztelettel meghívjuk Önt az oktatásokra. Vértezze fel magát azonnal hasznosítható tudással! Oktatásaink a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben nyilvántartottak és a képzést követően tanúsítványt adunk az oktatásról.

Oktatások

Az egyes oktatások időpontjának, részletes programjának megismeréséhez és a regisztrációhoz kérjük kattintson a további információk linkre. Oktatásainkat az S&T távoktató központján keresztül vehetik igénybe, így nem kell az utazással bajlódniuk.

SimSolid 1 napos, díjmentes oktatás

Ismerje meg az Altair kifejezetten tervezőmérnökök számára fejlesztett forradalmian új, hálómentes szerkezeti analízis szoftverét. A Whirlpool, GM, és a Renault nem véletlenül választotta.

NCG CAM 1 napos, díjmentes oktatás

A szerszámgyártók számára készült prémium kategóriás villámgyors HSM CAM szoftver megismerése gyakorlati feladatokon keresztül.

IoT – AR 1 napos, díjmentes oktatás

A piacvezető Thingworx IoT platform és a Vuforia kiterjesztett valóság eszközök lehetőségeinek megismerése.

Scroll to Top