Office 365

Az Office 365 különböző verziói minden partnerünk számára lehetővé teszik, hogy gyakorlatilag bárhonnan elérjék a legújabb Office-alkalmazásokat és az olyan egyszerűen felügyelhető, felhőalapú informatikai szolgáltatásokat, mint például a nagyvállalati e-mail, internetes értekezletek audio- és videoátvitellel, képernyőmegosztással és nagyfelbontású videokonferenciával. Az Office 365 által nyújtott lehetőségek könnyedén integrálhatóak a már meglévő, lokális levelezési és kollaborációs infrastruktúrába is.

A Microsoft Lync nagyvállalatokra szabott, egyesített kommunikációs platform. A Lync tetszőleges helyen tartózkodó személyek között teremt kapcsolatot a desktop, notebook vagy akár mobileszközeiken futó kliens segítségével, a felhasználók megszokott munkakörnyezetének részeként. Ügyféloldali alkalmazásként a Lync egységes és egyedi keretet nyújt a személyes jelenléthez, a csevegéshez, a hang- és video kommunikációhoz, emellett kiválóan alkalmas értekezletek megtartására.

A SharePoint dokumentumtárak a fájlrendszer előnyeit megtartva, plusz dokumentumkezelési lehetőségeket bevezetve kiterjesztik annak funkcionalitásait, így létrehozva egy komplex vállalati csoportmunkát támogató rendszert. Legfőbb előnyei a letisztult, egyszerűen kezelhető felhasználói felület; a dokumentumok verziókezelésének és közös szerkesztésének támogatása; a webes publikálás lehetősége Intranet és Internet felé egyaránt; valamint az üzleti munkafolyamatok kialakításának támogatása.

A Yammer egy vállalati közösségi hálót kínáló megoldás, amely egyetlen platformon valósít meg közösségi eszközöket, valamint lehetővé teszi a hagyományos vállalati eszközökkel való integrációt.

Kapcsolódó blogbejegyzések

Keressen minket bizalommal!

Scroll to Top