Fortinet

Biztonság kompromisszumok nélkül

A 2000-ben alapított californiai Fortinet az egyik piacvezető IT biztonsági eszközöket, megoldásokat kínáló vállalat. Az átfogó biztonságtechnikai termékportfóliója hálózati-, tartalom- és végpontvédelmet biztosítanak a kisvállalatoktól kezdve a nagyvállalatokig és szolgáltatókig bezárólag.

A Fortinet globális vezető hálózatbiztonsági innovátor (257 bejegyzett és 228 bejegyzésre váró szabadalma van), célja a legjobb teljesítményű hálózatbiztonsági platform biztosítása az egyszerűen kezelhető biztonságos IT infrastruktúra számára. A folyamatos fejlesztéseknek és biztonsági kutatásoknak köszönhetően a Fortinet egy gyorsan növekedő és elégedett ügyfélbázissal rendelkezik, beleértve a Fortune Global 100-as listába tartozó cégek többségét.

A Fortinet piaci pozíciója és a megoldásainak hatékonysága folyamatos visszaigazolást nyer az iparági analízisek, független tesztlaborok eredményei, különféle vállalatok és a média által világszerte. A Fortinet széles porfóliója és kiegészítő, hiánypótló megoldásai túlmutatnak a hálózatbiztonság világán, hogy az üzleti élet más szegmenseit is biztonságossá tegyék.

Az első FortiGate eszköz bemutatása óta a gyártó folyamatosan nyitott új területek felé, így napjainkra a tűzfalak mellett az e-mail szűrő megoldások, ATP, web alkalmazás tűzfalak, terheléselosztók, Wifi megoldások, IP kamerarendszerek, IP telefónia, multifaktoros autentikáció, Microsoft Azure platformon működő biztonsági eszközök és más felhős megoldások is a portfólió részét képezik.

Kapcsolódó blogbejegyzések

ShowBiz Error: Slider with alias Fortinet not found.

Maybe you mean: 'SNT' or 'Citrix' or 'HP' or 'Netapp' or 'McAfee' or 'McAfee2' or 'VMware' or 'Websense' or 'esettanulmany-szerszam' or 'esettanulmany-gep'

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Check PointCiscoCitrixEMC • FortinetHPINFORNetappMcAfeeMicrosoftMobileIronSymantecVMwareWebsense