A tárgyalóterem kiterjesztése

A Cisco TelePresence MX300, MX700 és MX800 tárgyalókban, konferenciatermekben egyszerűen telepíthető TelePresence rendszer.

Az MX sorozat segítségével bármely tárgyalóterem multimédiás tárgyalóvá alakítható át, amely kiváló minőségű videoélményt nyújt. A Cisco TelePresence portfóliójában minden tárgyalóhoz megtalálható a megfelelő berendezés; az immersive, videocentrikus konferenciateremtől a rugalmasan használató többfunkciós tárgyalókon át a személyes, executive rendszerekig, sőt, a mobil felhasználásig.

A teljes választékon átívelő egységes kezelői felület megkönnyíti a mindennapi használatot. A nagyméretű monitorral, és nagylátószögű, 20x zoom-os kamerával szerelt berendezés biztosítja a kíváló minőséget mind a helyi megjelenítésben, mind pedig a résztvevők képének továbbításában a partnerek felé. A két monitoros kiépítés lehetővé teszi, hogy a vonal túlsó végén a résztvevők egymást és a prezentációt is teljes képernyőn lássák, valós időben.

A Cisco TelePresence berendezések könnyen integrálhatóak a meglévő adathálózati infrastuktúrába.

A vállalaton belüli, és a külső partnerekkel létrehozott közvetlen pont-pont, vagy többhelyszínes videókonferenciák a kommunikáció javításával elősegítik a hatékony munkavégzést, így időt, pénzt és energiát takarítanak meg. Nem csak videó: A Telepresence segítségével audió- vagy WebEx-konferenciákhoz is csatlakozhat, vagy telefonálhat, továbbá helyettesítheti a projektort, hiszen a prezentáció kivetítésére is alkalmas.

A Cisco Telepresence rendszerrel kapcsolatos további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot! Megnézné élőben? Igényeljen demót!

Scroll to Top