Cisco Systems

A Cisco Systems a világ egyik vezető IT megoldásokat és berendezéseket gyártó nagyvállalata. Napjainkra a hálózati eszközök és technológiák terén kivívott évtizedes piacvezető szerep mellé nevet szerzett magának a hálózat biztonsági termékek, a kollaboráció és az x86 alapú szerverek területén is. Korszerű, innovatív megoldásaival robbanásszerűen alakította át a modern adatközpontokat.

Az S&T 2004 óta a legmagasabb, Gold Partneri státusszal képviseli a céget, a számos sikeres komplex projektre visszatekintve meggyőződésünk, hogy a Cisco System az általa fejlesztett termékekkel és technológiákkal megkerülhetetlen szereplője a jelenlegi informatikai rendszereknek. Szakértőink a legmagasabb gyártói tanúsítványokkal rendelkeznek, valamint rendszeres képzéseken vesznek részt, amely garanciát jelent ügyfeleink számára, hogy mindig a legmagasabb szakmai szintet tudják megkapni.

Cégünk a teljes portfóliót képviseli, amelyek közül a legfontosabb területek a következők

Hálózati megoldások

LAN / WAN / Wi-Fi / Meraki

Kollaborációs megoldások

IP Telefónia, Videó konferencia, Contact Center, WebEx

Optikai kommunikációs megoldások

WDM rendszerek

Adatközponti megoldások

Unified Computing, DC LAN, Energy Management

Hálózat biztonsági megoldások

IPS, Tűzfalak, NAC – hálózat hozzáférés vezérlés, Web security

A gyártó termékeiről és megoldásairól részletes információt találhatók a www.cisco.com oldalon. Kollégáink akár műszaki akár kereskedelmi kérdésekben szívesen állnak rendelkezésükre.

Kapcsolódó blogbejegyzések

Keressen minket bizalommal!

Scroll to Top