Az internet-biztonság világelső vállalata, a Check Point az egyetlen olyan vállalat, amely ugyanazon menedzsment keretrendszerben képes teljes körű biztonságot nyújtani a hálózatok, az adatok és a végpontok számára. Ez az egyedi megközelítés kompromisszumok nélküli védelmet biztosít a vállalat ügyfelei számára a legkülönbözőbb típusú fenyegetések ellen, miközben csökkenti a rendszerek összetettségét és a fenntartás teljes költségét. Dinamikus Software Blade architektúrája révén a Check Point biztonságos, rugalmas és egyszerű megoldásokat kínál, amelyek teljes mértékben testre szabhatóak, és így pontosan megfelelnek bármely szervezet vagy környezet biztonsági igényeinek.

Válaszul a mai kor folyamatosan változó fenyegetéseire, a Check Point bemutatta háromrétegű, moduláris és dinamikus architektúráját. Ez egy olyan infrastruktúra, amely rugalmas, valós idejű és proaktív védelmet nyújt. A Check Point kevés hazai Gold Partnerei közül cégünk kiemelkedik a magas rendelkezésre állású, nagy kapacitású (például adatközponti) rendszerek implementálásában és támogatásában szerzett tapasztalatával. Minősített Check Point szakembereivel mind kompetenciában, mind kapacitásban piacvezetőnek mondhatjuk magunkat.Hazánkban egyedüli Check Point Collaborative Enterprise Support Provider Partnereként jogosultak vagyunk a gyártónál közvetlenül hibajegyet nyitni, mely segítségével a hibaelhárítási idő csökkenthető.

Biztonság a felhőben

A felhőszolgáltatások arányának növekedése számos előnyt jelent a szervezeteknek, ideértve a költségmegtakarítást, rugalmasságot, ill. a kevesebb időbefektetést: így végső soron több üzleti haszon érhető el a cloud lehetőségeinek kiaknázásával.

Már nem elég utólag cselekedni ahhoz, hogy megvédje üzletét a károkozó szoftverek gyors támadásától. ZERO SECOND reakcióra van szükségünk.

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Check PointCiscoCitrixEMC • FortinetHPINFORNetappMcAfeeMicrosoftMobileIronSymantecVMwareWebsense

Scroll to Top
X