Áramlástani szimuláció a Creo Flow Analysis használatával.

Tudta, hogy a Creo és a hozzá tartozó szakmodulok segítségével javíthatja a terméke minőségét valamint jelentősen csökkentheti a piacra jutási idejét anélkül, hogy fizikai prototípusokat kellene létrehozia?

Azzal, hogy a CAD modellt már a tervezés elején digitális prototípusként használja könnyedén kipróbálhatja hogyan viselkedik a terméke különböző (szerkezeti, modál, hőtani illetve hőátadási, folyadék és gázáramlási) vizsgált, körülmények között. Majd ezeknek a tapasztalatai alapján további vizsgálatokat végezhet az erősebb, jobb minőségű termékek érdekében.

Most további Creo szimulációs és analízis szakmodulok érhetők el 50% kedvezménnyel 2020. június 25-ig, amennyiben új Creo munkaállomást vásárol – ide értve a Creo Simulation Extension és a Creo Advanced Simulation Extension modult is.

Tudja meg mely Creo modulokra van 50% kedvezmény!

Loading

* Feltételek: Az ajánlat a promócióban résztvevő PTC partnereken keresztül érhető el. Az időkorlátos kedvezmény a megadott Creo szakmodulokra vehető igénybe, Creo Lite-nál nagyobb ipari Creo tervezői csomag csomaggal együtt történő vásárlás esetén. Az ajánlat 2020. június 25-ig érvényes.

Scroll to Top
X