Nyomtasson rendkívül könnyű és erős alkatrészeket az Additive Manufacturing Extension használatával.

Használjon Creo-t az innovatív alkatrészek tervezéséhez, melyek megfelelnek a specifikációknak és gyártási követelményeknek. A Creo Additive Manufacturing Extension szakmodul segítségére lesz a tervezés, optimalizálás, validálás, valamint a nyomtatási előkép ellenőrzése során. Így már az elsőre pillanattól sikerrel jár az alkatrészek gyátása során.

Amikor tömeggyárátásra van szükség a Creo CAM lesz leginkább segítségére a pontos és gyors megmunkáláshoz, valamint minden tervezési módosítást asszociatívan lekövet.

Most, 2020. június 25-ig, 50% kedvezménnyel juthat hozzá az Ön által választott Creo szakmodulhoz. Nem csak CAM, hanem analízis és tervezés területéről is.* Ismerje meg jobban a Creo hagyományos és additív gyártási szakmoduljait az alábbi ismertetőből és töltse ki a jelentkezési lapot, hogy megtudja melyik szakmodul érhető el ebben a nagyszerű ajánlatban!

Tudja meg mely Creo modulokra van 50% kedvezmény!

Loading

* Feltételek: Az ajánlat a promócióban résztvevő PTC partnereken keresztül érhető el. Az időkorlátos kedvezmény a megadott Creo szakmodulokra vehető igénybe, Creo Lite-nál nagyobb ipari Creo tervezői csomag csomaggal együtt történő vásárlás esetén. Az ajánlat 2020. június 25-ig érvényes.

Scroll to Top
X