Szimuláció
vezérelt tervezés

33% kedvezmény dec. 18-ig
szimulációs megoldásokra

Ismerje meg a tényeket a szimuláció vezérelt tervezésről

Tanulmányok sokasága demonstrálja, hogy a legjobban teljesítő mérnök csapatok a szimulációt korán és gyakran használják. Míg más cégek gyakran túllépik a határidőiket és a költségeiket 17-21%-kal, addig azok a cégek, amelyek a teljes tervezési folyamatban használják a szimulációt elérik vagy meghaladják a kitűzött célokat.

Kutatások bizonyítják, hogy szimuláció tervezési folyamatba való beépítésével, különös tekintettel a koncepció tervezési fázisra, 3 fő előnyre tehet szert:

1. A termékinnováció és a piaci részesedés növekedése (43%-os növekedés a termékvariációk elemzésében**)
2. Költségcsökkenés a termékfejlesztési folyamat során (a fizikai és biztonsági tesztelés 19%-kal kevesebb költséggel jár – a szimulációnak köszönhetően a hibák virtuálisan kiszűrhetők**)
3. Rövidebb piacra jutási idő (a szimulációnak köszönhetően a hibák korábban azonosíthatók – a tervezési ciklus utolsó 25%-ában 98%-kal lassabban végezhetők el a változtatások, mint a ciklus első 25%-ában).

Számos, a tervezési folyamat különböző szakaszaiban használható szimulációs megoldás érhető el a piacon.

Segítünk a választásban!

Töltse ki a jelentkezési ívet és tudja meg milyen előnyökre tehet szert a szimulációnak köszönhetően, valamint szerezze meg a részletes tájékoztatót is, amelyből megismerheti a PTC szimulációs szoftvereinek palettáját! Ezek a megoldások a tervező mérnökök számára készültek, akik már minimális tanulás után megtapasztalhatják a szimuláció vezérelt tervezés előnyeit!

Most jött el az ideje, hogy olyan eszközöket válasszon, melyekkel jobban, gyorsabban és olcsóbban tervezhet, hiszen 2020. december 18-ig 33%-os kedvezménnyel érhetők el a szimulációs szoftvermegoldásaink!

*Revolutionizing Simulation for Design Engineers, Tech-Clarity, 2019
**Quantifying the Return on Investment in Simulation Lead Design Exploration, Mediafly, 2020

Töltse le a tájékoztatót és/vagy kérjen ajánlatot!

Scroll to Top
X