Local Sandbox

Próbálja ki élesben a vállalatánál!

Milyen informatikai támadások
érik cégét nap mint nap?

Regisztráljon, és 2 hétre díjmentesen biztosítunk cégének
egy Local Sandboxot, mellyel feltérképezheti, mennyire van kitéve vállalkozása
az informatikai fenyegetéseknek!

Az úgynevezett Sandbox céleszközök automatizáltan, nagy teljesítménnyel, egyidejűleg több fenyegetést vizsgálva, egyszerre többfajta operációs rendszert futtatva képesek tesztelni a kódokat és térnek vissza az eredménnyel. A valós felhasználói tevékenység szimulálása nagyon fontos eleme lett ennek a technológiának, mivel a kártékony kódok írói reagáltak a Sandbox-ok megjelenésére és különféle elkerülő algoritmusokkal (VM evasion) figyelik a valós felhasználói tevékenységet (pl. egérkattintásokat, rendszer újraindításokat), illetve „időzített bombaként” késleltetik tevékenységüket, egyértelműen arra várva, hogy kikerüljenek a sandbox-ból és hatásukat az éles rendszerben tudják kifejteni. A fejlett Sandbox eszközök képesek ezeket a valós felhasználói aktivitásokat szimulálni, rendszeridőt manipulálni, így a kódok kárt okozó részei is működésbe lépnek és a Sandbox már elemezni tudja a bújtatott tevékenységet is.

Regisztráió

Töltse ki adatlapunkat, és próbáljon ki egy Local Sandbox-ot valós működés közben!

Loading

Regisztráció után felvesszük Önnel a kapcsolatot, és felmérjük egy Sandbox telepítésének lehetőségét.
Az ajánlat x fő feletti vállatok esetén érvényes!

*Adatok kezelése:
A regisztráció során megadott személyes adatait rögzítjük. A gyűjtött adatok védelmét a hatályos jogszabályi és etikai előírásoknak megfelelően biztosítjuk. A kérdőívben megadott személyes adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Tájékoztatjuk, hogy a kérdőív által rendelkezésünkre bocsátott adatok kizárólag az adatgyűjtés céljával megegyező módon kerülnek felhasználásra. Az Adatvédelmi törvény értelmében személyes adatait az S&T Magyarország (S&T Consulting Hungary Kft. és S&T Services Kft.) a megrendelés teljesítéséhez, ajánlati listák összeállítására, meghívók eljuttatásához, akció- és reklámkampányok szervezéséhez, valamint saját hírlevél küldésére használja fel. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a kérdőív kitöltője a kérdőív kitöltésével, és hozzánk történő eljuttatásával elfogadja az adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat, nyilatkozik arról, hogy cselekvőképessége nem korlátozott és nagykorú állampolgár. Felhívjuk továbbá figyelmét arra, hogy adatai megadásával Önre nézve kötelezőnek ismeri el az Adatkezelési Szabályzatot, kifejezett és egyértelmű hozzájárulását adja a hírlevelek fogadásához. Személyes adatait mindaddig felhasználjuk, amíg nem kéri azok nyilvántartásunkból történő törlését. Amennyiben nem járul hozzá adatai kezeléséhez, adatait a karácsonyi színházi eseményre történi egyszeri belépésre használjuk fel.
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-98288/2016.

Kiemelt partnereink

S&T – A szakértő IT megoldásszállító

Az 1993-ban alapított és 2003 óta tőzsdén jegyzett S&T Közép-Kelet Európa

20

ORSZÁGBAN VAN JELEN

2300

ALKALMAZOTTJÁVAL

infografika-euro

504M€

2016 – BAN ÉRTÉKESÍTÉSI ÁRBEVÉTELE

infografika-3user

VEZETŐ REGIONÁLIS SZOLGÁLTATÓ

a teljes körű tanácsadás, az outsourcing, a rendszerintegráció és IT szolgáltatások területén.

S&T CONSULTING HUNGARY KFT.

Az S&T Csoport magyarországi leányvállalataként egyszerre építhet 22 éves helyismeretére és a Csoport erejére és szakembergárdájára.

150+

ALKALMAZOTT

infografika-150-alkalmazott
infografika-150-alkalmazott-2

70%

SZAKÉRTŐ

infografika-arbevetel

10,3 MRD FT

infografika-1500megbizo
infografika-3000sikeres-projekt
infografika-24partner
infografika-diamond

ÉRTÉKEINK

szakértelem • rugalmasság • megbízhatóság • stabilitás • korrektség