Az S&T fiatal és dinamikus vezetői csapata célul tűzte ki maga elé,
hogy az S&T-t Magyarország olyan vezető rendszerintegrátorává tegyék,
melynek erényei a kiemelkedő figyelem az ügyfeleire, a szakértelem, az innováció.

Szabó Péter Ügyvezető igazgató

Szabó Péter 2013 óta az S&T Magyarország ügyvezető igazgatója. A szakember a diploma megszerzését követően pályafutását az S&T-nél kezdte IT biztonsági szakértőként. Több éven keresztül vezette az IT biztonsági csoportot, majd 2010 végétől a teljes infrastruktúra üzletágat. Tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai karán végezte.

Kulcsár Sándor Pénzügyi igazgató

Közgazdasági végzettséget a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett, majd MBA-t végzett a Közép-Európai Egyetemen (CEU). Tíz évig dolgozott egy a szingapúri tőzsdén jegyzett elektronikai gyártónál, ahonnan 2009-ben főkönyvelőnek igazolt át az S&T Magyarországhoz. A váltás mellett a magasabb felelősség és a komplex feladatkör miatt döntött. Bizonyította rátermettségét, így 2011-ben kinevezték gazdasági igazgatónak.

Lenkei Árpád Műszaki igazgató

A BME VK Híradástechnika szak elvégzése után első munkahelye a Tungsram (GE) volt 1992-ben. Egy évig szoftverfejlesztőként alkalmazták, majd két évig hálózati mérnökként dolgozott. Ezután a Műszertechnika rendszermérnöki pozíciója következett ugyancsak két évig, ahol már kamatoztatta addigi gyakorlati tapasztalatait. Lényegében itt váltott az addigi felhasználói–üzemeltetői pozícióból a beszállítói oldalra. Az igazán nagy léptékű, kihívásokkal teli hálózati projekteket az InNetben találta meg, amely 1997-ben ajánlott állást a számára. Jelenlegi munkaadójához, az S&T Magyarországhoz az InNet akvizíciójával került 2000-ben.

Keressen minket bizalommal!

Scroll to Top