Ahol a szakma és az oktatás egymásra talál

Számtalan hasznos és nemes célt szolgálhatnak a vállalatok társadalmi felelősségvállalási (CSR) programjai, az egyik vitathatatlanul legfontosabb az oktatás támogatása. Ebből esetenként, – mint azt az S&T egyik legutóbbi projektje is mutatja – maga az adományozó is közvetlenül profitálhat.

Összefogással több beteg gyereken segíthetünk

Közös feladatunk az Alapítványok önfeláldozó munkáját segíteni, hogy a rászorulók számára boldog pillanatokat szerezzünk. Ezt vallja az S&T Consulting Hungary Kft. csapata is, akik számára kiemelt jelentőséggel bír a gyermekek támogatása, ezért évről évre egyre több gyermek kívánságát igyekeznek valóra váltani, akár partnereik bevonásával is.

Felhőbe utazó cégeket venne a piacvezető

Felhős szoftver szolgáltatókat venne az S&T Hungary, az organikus növekedés mellett az idén már felvásárlási célpontokat is keres a magyar IT-tanácsadó vállalkozás – közölte a cég.

A felhőt és a mobilitást biztonsággal menedzseli az EMS

A hazai cégek is egyre nagyobb mértékben ki vannak téve olyan adatbiztonsági kihívásoknak, amit a privát mobil eszközök munkahelyi használata (BYOD), illetve a felhő alapú alkalmazások együttes megléte jelent. A megbízható választ az S&T Magyarország szakértői a Microsoft mobilitási csomagjában, az Enterprise Mobility Suite-ban (EMS) látják.

Tegyünk együtt jót a gyerekekért!

„Közös összefogással egy jó célért! – ez a mottónk – mondja Szabó Péter, aki a cége üzleti sikerei mellett további eredményként értékeli, hogy az idei évben egyik partnerük, az Inspire Kft. is csatlakozott a kezdeményezésükhöz.

Ha már meglopnak, legalább vegyük észre

Egyre több és kifinomultabb támadás éri a vállalati rendszereket, és gyakran már nem is csak az a kérdés, hogy hozzáférhetnek-e adatainkhoz illetéktelenek, hanem hogy értesülünk-e erről. Ahhoz, hogy erre a kihívásra megfelelő választ adhassunk, mélységében kell ismerni a lehetséges támadási módokat és a veszélyeztetett rendszereket is az S&T álláspontja szerint.

Gyors megtérülést hozhat a gyártóknak az ipari internet

A szakemberhiány egyre nagyobb kihívások elé állítja a hazai IT-cégeket – mondja az évet értékelve Szabó Péter, az S&T Magyarország ügyvezető igazgatója.

Magyar projektekben a legújabb SAP technológiák – jön az S4 és a Hybris

Az SAP közelmúltbeli nagy technológiaváltása nyomán született a HANA-alapú S4 integrált vállalatirányítási rendszer és a Hybris is. Az új e-commerce és CRM-megoldás bevezetését már meg is kezdte Magyarországon az S&T.

Mobilitást és biztonságot vitt az NN biztosítóhoz az S&T

A lehető legnagyobb mobilitás biztosítása a munkatársaknak, ugyanakkor az ügyfelek adatainak maximális védelme – ennek elérése volt az NN Biztosító (korábban ING Biztosító) célja, amit végül a MobileIron implementációjával sikerült megoldani. A rendszert az S&T vezette be a pénzügyi céghez, ma már minden ötödik ott dolgozó használja a mobileszköz-menedzsment megoldást.

Zökkenőmentes banki Wi-Fi váltást vezényelt le az S&T

A mobileszközöket egyre nagyobb mértékben használó ügyfelek igényeinek is jobban megfelelő új Wi-Fi rendszer működik a K&H Bank teljes hazai hálózatában. Magyarország második legnagyobb kereskedelmi bankja az S&T Consulting Hungary Kft-t bízta meg a nagyszabású projekt végrehajtásával.

ESPRIT 2015 › átfogó, high-tech CAM megoldás haladóknak

A DP Technology által fejlesztett ESPRIT önállóan alkalmazható CAM megoldás, ami gyakorlatilag bármilyen CAD szoftverből származó modellt képes közvetlenül megmunkálni. A szoftver olyan gyártóknak ideális elsősorban, akiknél nem a tervezés, hanem a gyártás kapja a fő hangsúlyt, jellemzően többféle CAD formátumból dolgoznak, különböző szerszámgépekkel rendelkeznek.  Olvassa el a teljes cikket a autopro.hu-n.

Privát felhő › nagyvállalati rugalmasság kkv-kra szabva

Már hazánkban is egyre több kis- és közepes vállalkozás (kkv) gondolkodik saját privát felhő infrastruktúra kialakításában. Számukra jelentenek ideális megoldást azok az adatközponti rendszerek, amelyek a Cisco UCS Mini szervereire épülnek. Olvassa el a teljes cikket a bitport.hu-n.

ESPRIT 2015 › Az alkatrészgyártás specialistája

Az ESPRIT CAM szoftver frissen bejelentett 2015-ös verziójában a fejlesztések célja a termelékenység és az automatizálás növelése volt a teljes szerszámgép-típus-palettán. Olvassa el a teljes cikket az techmonitor.hu-n.

S&T › EPLAN stratégiai összefogás

Rengeteg cég alkalmazza Magyarországon a gépészeti tervezésre a Creót, míg elektronikai tervezésre az EPLAN-t. Az S&T Consulting Hungary Kft. és az EPLAN Software & Service GmbH Fióktelep stratégiai együttműködése pénzügyi és műszaki szempontból és előnyös a felhasználóknak. Olvassa el a teljes cikket az autogyar.hu-n.

Belép az okos elektromos hálózatok piacára az S&T Magyarország

A S&T Consulting Magyarország Kft. informatikai szolgáltató az idei évtől az okos elektromos hálózatok (smart grid) piacán is jelen van. Olvassa el a teljes cikket az vg.hu-n.

A gyorsabb növekedéshez még több IT-szakember kell

Szakember hiány is gátolja ma már a még gyorsabb növekedést a hazai informatikai piacon – mondja Szabó Péter, az S&T Consulting Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója. Olvassa el a teljes cikket az sg.hu-n.

Beteg gyerekek álma valósult meg

A decemberi adományozási időszak lassan már a feledésbe merül, de nem így az S&T Consulting Hungary Kft. életében. Évzáró ügyfélpartijuk alkalmával jótékonysági adományozást tartottak, és az összegyűlt összeggel a Csodalámpa Alapítványon keresztül támogatták a beteg gyerekek álmainak megvalósulását. Olvassa el a teljes cikket a hirposta.hu-n.

Országos Creo tervezési verseny

Az S&T Consulting Hungary Kft. idén is meghirdeti az országos Creo CAD modellezési versenyt felsőoktatási intézmények tanulói részére. Olvassa el a teljes cikket a muszaki-magazin.hu-n.

Dinamikusan növekszik az S&T Magyarországon

Az S&T PLM üzletágának árbevétele 42%-kal nőtt 2014-ben, ami közel hatszorosa volt az ipar 7,6%-os bővülésének. Ezzel a sikerrel a cég ugrásszerűen növelte piaci részesedését a magyar gépészeti CAD/CAM/CAE/PLM piacon.

A szoftver, amelyre régóta várt a piac

A PTC 2014-ben mutatta be csúcskategóriás CAD/CAM/CAE szoftvere, a Creo 3.0 verzióját. A fejlesztők egészen új szintre emelték a CAD-rendszerek közötti együttműködést a Creo Unite technológiával. Olvassa el a teljes cikket a gyartastrend.hu-n.

Technológiai változás az informatika piacán

Az informatikai piac egyik szereplőjét, az S&T Consulting Hungary Kft. ügyvezető igazgatóját, Szabó Pétert kérdeztük az IT piac és a cég jelenlegi helyzetéről. Olvassa el a teljes cikket a cadmonitor.hu-n.

Scroll to Top