Az S&T vezetői csapata jól ötvözi a fiatalos lendületet és a sok éves tapasztalatot
ezáltal képes folyamatosan megújulva innovatív,
de egyúttal megbízható szolgáltatásokat piacra vinni.

Gyenes István EPL üzletág vezető

2001-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi egyetemen szerzett okleveles villamosmérnöki majd később okleveles mérnöktanári diplomát. Egyetemi tanulmányai alatt 1998-tól Y2K projekteken auditorként dolgozott, később technikai pre-sales, termékmenedzser és tanácsadói feladatokat látott el több multinacionális informatikai cég alkalmazottjaként. 2006-ban csatlakozott az S&T-hez, ahol a EPL üzletágat vezeti.

Kresz Balázs Szolgáltatásfejlesztési vezető

BME-n műszaki menedzser és bankinformatikusi végzettséget szerzett, majd folyamatfejlesztési és biztonsági tanácsadóként dolgozott, tanácsadói és rendszermenedzsment csoportot vezetett. PMP, ITIL Expert, CISM minősítéseket szerzett, majd 2012-ben az S&T-nél szolgáltatásfejlesztési vezető lett. A pre- és post-sales tevékenységek fejlesztése – a bid menedzsment, marketing és projektmenedzsment is a felügyelete alá tartozik.

Kunos Imre IT biztonság üzletág vezető

Híradásipari és informatikai tanulmányai után hálózati kommunikációs mérnökként kezdte pályafutását. 2001 –től informatikai nagykereskedelemben, majd 2010 –től rendszerintegrációban dolgozik. Az IT Biztonság presales és delivery csapat vezetése mellett csoport szintű koordinátori feladatokat is ellát.

Parnaki Tamás Szolgáltatási üzletág vezető

Informatikai üzemmérnöki végzettséget Székesfehérváron a Kandó Kálmán Villamosipari és Műszaki Főiskolán szerzett. 1995-ben társaival megalapította az InNet Kft-t, ahol a napi műszaki feladatok mellett a cég irányításában is részt vett. 2000-től, amikor az S&T felvásárolta az InNet Kft-t, az S&T szolgáltatási üzletágának vezetését vette át, ahol feladata a szolgáltatási szerződések kialakítása és a folyamatok betartásának figyelemmel követése.

Nyirő Ferenc PLM/CAD/CAM üzletág vezető

1989-ben végzett a BME Közlekedésmérnöki Karán okleveles gépészmérnökként. 3 éves ipari mérnöki gyakorlat után csatlakozott jelenlegi munkahelyéhez. Kulcs szerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM technológiák elterjesztésében Magyarországon a Pro/ENGINEER rendszer – a mai nevén Creo – bevezetésével. 2010-ben a vezetésével az S&T Consulting elindította az ország legnagyobb CAD/CAM oktatási programját CreoStart néven.

Beöthy Gábor Minőségirányítás, Biztonsági vezető

Informatikai tanulmányai után fejlesztőként, majd folyamatszervezőként dolgozott a Belkereskedelmi Számítástechnikai Vállalatnál. Később a Konsumex Külkereskedelmi Vállalatnál, majd a Caola Rt. Számítástechnikai Igazgatója volt. 1999-ben a Unitis Rendszerház Zrt. szervezési igazgatója lett. Jelenleg a minőségirányítási rendszerek kezelése, fejlesztése és auditálása a feladata. Mindezek mellett a vállalat biztonsági vezető feladatait is ellátja.

Török György SAP üzletág vezető

Programtervező matematikus végzettségét az ELTÉ-n szerezte. A diploma megszerzése után 2 évig a BME-n oktatott. 1996-ban kezdett el az SAP-val foglalkozni a Dialogic Kft-ben (S&T jogelődje) ABAP fejlesztőként. 1997-től logisztikai tanácsadóként dolgozott, majd 2000-től projektvezetéssel is foglalkozik. PMP certifikációval rendelkezik, angolul, olaszul folyékonyan beszél. Az elmúlt 18 évben több mint 20 ügyfélnél dolgozott tanácsadóként, projektvezetőként. Az SnT SAP üzletágát 2013 óta vezeti.

Horváth László SAP üzletfejlesztési vezető

Budapesti Műszaki Egyetemen Gépészmérnöki diploma, majd Gazdaságmérnöki végzettség megszerzése, Ipari és Kereskedelmi Kamarai tagság, Műszaki Szakértői engedély, két Kutató Intézetben tudományos munkatárs, Műszaki-Gazdasági Irodavezető, Manager, 16 év SAP Üzletágvezető. (Távközlési Kutató Intézet, Ipari Technológiai Intézet, Számszöv, Inventsoft, Integra, Deloitte, BCS, Synergon, S&T…)

Hálózati, IT-biztonsági és adattárolási rendszerektől, az integrált vállalatirányítási megoldásokon át, egészen a mérnöki tervező szoftverekig, testre szabott standard megoldásokat és egyedi fejlesztéseket készít közép- és nagyvállalatok, állami intézmények részére.

Keressen minket bizalommal!

Scroll to Top