Rólunk

A szakértő IT-megoldásszállító

Teljes körű és hatékony megoldásokat adunk az Ön céljai elérésére!

Cégünk, az S&T Consulting Hungary Kft. információ-tecnológiai tanácsadást, IT megoldások és szolgáltatások szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál Önnek. Portfoliónk a vállalatirányítási és szoftver szolgáltatási megoldásoktól, az ipari termék-életciklus menedzsment rendszereken és az IT infrastruktúrán (hálózatépítés, szerver- és tároló rendszerek, virtualizáció) keresztül az IT biztonsági megoldásokig terjed.

Az S&T Csoport tagjaként Magyarországon túl 25 további országban állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az S&T Csoport teljes 4.700 fős szakértői bázisa, valamint a Csoport saját IT gyártási kapacitásai állnak rendelkezésünkre, így lehetőségünk van teljesen egyedi hardver és szoftver környezetek kialakítására is (pl. kioszk megoldások, beágyazott PC megoldások, infotainment).

Privát infrastruktúrán és publikus felhő platformon egyaránt képesek vagyunk megoldásokat nyújtani, így támogatva egy HIBRID IT létrehozását. Saját fejlesztői kapacitásunk, partnereink és célzottan kifejlesztett keretrendszerünk segítségével képesek vagyunk bármely vállalati folyamat gyors, hatékony és biztonságos átültetésére MOBIL környezetbe.

Technológiai fókuszok

Hibrid
IT felhő

Optimális szolgáltatási architektúra: a hibrid felhő integrálja a privát felhő stabilitását a publikus felhő rugalmasságával.

Vállalati
mobilitás

Használjuk ki a mobil technológiák előnyeit! Lehetővé tesszük, hogy bárhonnan, bármikor, és mégis biztonságosan elérhessék munkatársai a megszokott vállalati eszközöket.

Üzleti
megoldások

Vállalatirányítási rendszerek, optimalizált üzleti folyamatok és üzleti intelligencia megoldások.

IT
biztonság

Megvédjük értékes adatait és IT rendszereit, a vezető gyártók és a legmodernebb technológiák segítségével.

IPARI DIGITALIZÁCIÓ,
CAD / CAM / PLM

Tervezze meg és szimulálja a legkomplexebb terméket, optimalizálja gyártási folyamatait.

7 x 24
/ 365

Mindig elérhetőek vagyunk, bármikor rendelkezésre állunk, hogy elhárítsuk problémáját, felügyeljük és üzemeltessük rendszerét, vagy konzultáljunk.

Az S&T Csoport

Az 1993-ban alapított és 2003 óta tőzsdén jegyzett S&T Csoport, mintegy 4,700 alkalmazottjával, jelenleg a vezető régiós szolgáltató a teljes körű tanácsadás, outsourcing, rendszerintegrációs és IT szolgáltatások területén Közép-Kelet Európa 25 országában. 350+ munkavállaló és 75% szakértő.

Partnereink

Kiterjedt partnerhálózattal rendelkezünk, mind technológiai mind szolgáltatási partnerek tekintetében, kérjük válasszon az alábbi logók közül a partner bemutató oldalának megnyitásához.

Keressen minket bizalommal!

Scroll to Top
X