Firewall Orchestration technológiai bemutató

Látogató
28 28 ember nézte ezt az eseményt.

Webinár meghívó

A bemutatót leginkább azon IT biztonsági szakemberek figyelmébe ajánljuk, akik szeretnének megismerni egy olyan központosított tűzfalvezérlő technológiát, amely képes egy adott architektúrán belül egy szólamban megszólaltatni a különböző gyártók különböző tűzfalait, mellyel egy biztonságosabb és hatékonyabb környezet teremthető az üzleti alkalmazások megfelelő működéséhez.

Manapság a nagyvállalati IT biztonsági architektúrák, tűzfalrendszerek egyre összetettebbek, a különböző kiberbiztonsági szabályrendszerek pedig egyre határozottabban megkövetelik a megfelelő működést. Ez a tendencia egyre több figyelmet és erőforrást követel az IT biztonsági szakemberek részéről. Az előadáson részletesen bemutatjuk, hogy a Firewall Orchestration (FO) technológia miként segít a fenti kihívások leküzdésében.

Csatlakozzon hozzánk, ha szeretné megtudni:

  • Hogyan lehet egy FO technológia bevezetésével az IT üzemeltetést hatékonyabbá tenni?
  • Hogyan lehet compliance szempontból a különböző szabályrendszereknek megfelelő működést a FO technológiával folyamatosan automatizáltan ellenőrizni?
  • Hogyan lehet egy FO rendszerben tűzfal szinten kezelni az alkalmazásokat?

Regisztráció

Kérjük adja meg adatait és jelölje, mely rendezvényen / rendezvényeken szeretne részt venni. Jelentkezés után a belépéshez szükséges linket kollegáink emailben juttatják el Önhöz!

Loading

To register for this event email your details to snt@invisio.hu

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Dátum és idő

2021.02.25 › 10:00 to
10:45
 

Helyszín

Online esemény
 

Event Category

Megosztás

Scroll to Top