Esprit – alkatrészgyártás. A DP Technology által fejlesztett ESPRIT önállóan alkalmazható CAM megoldás.

by
392 392 people viewed this event.

Esprit alkatrészgyártás webinár

A DP Technology által fejlesztett ESPRIT önállóan alkalmazható CAM megoldás, ugyanakkor gyakorlatilag bármilyen CAD szoftverből származó modellt képes közvetlenül beolvasni és megmunkálni. A szoftvert olyan alkatrészgyártóknak ajánljuk elsősorban, akiknél nem a tervezés, hanem a gyártás kapja a fő hangsúlyt, jellemzően többféle CAD formátumból dolgoznak, valamint számos különböző szerszámgéppel rendelkeznek.

A gyakorlatban számtalanszor előfordul, hogy további gépeket is be kell vonni egy gyártási folyamatba, csökkenteni kell a ciklusidőket, vagy egyszerűen munkaszervezési okok miatt egy másik gépre kell átvinni az adott alkatrész gyártását. Ilyen esetekben döntő fontosságú, hogy az egyik gépre elkészített gyártástechnológia milyen gyorsan ültethető át egy másik, különböző paraméterekkel rendelkező gépre. Ebben az előadásban ezt a problémakört járjuk körbe.

Tekintse meg az online bemutatónkat és ismerje meg, hogyan maximalizálható a gyártóüzem kihasználtsága az ESPRIT hatékony gépcsere lehetőségeivel az esztergálás és a marás területén.

Program

A webinár felvétel megtekintése díjmentes, de regisztrációhoz kötött.
Előadás időtartama: 70 perc

Bemutatkozás, az Esprit lehetőségeinek áttekintése

Gépcsere esztergamodulban, ciklus idő nyerés reményében.

Gépcsere marási modulban, felfogótömb használata, satu létrehozása

Kérdések, válaszok

Felvétel megtekintése

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

2020.10.15 › 09:00
 

Location

Online Event
 

Event Category

Event Tags

Share With Friends

Scroll to Top