CISCO ACI hálózatok üzemeltetésének módszere Day2 Operations toolok használatával

by
160 160 people viewed this event.

Webinár meghívó

A rendezvényt azok figyelmébe ajánljuk, akik szeretnék megismerni, hogy a korszerű adatközponti hálózatok milyen információkat szolgáltatnak állapotukról, milyen analitikai eszközök állnak rendelkezésre az adatok hatékony feldolgozására, melyek az üzemeltetés támogatásában egyre inkább nélkülözhetetlenné válnak a komplex IT infrastruktúrák mellett.

Az ACI Application Centric Infrastructure az első alkalmazásszintű adatközpont- és felhőmegoldás, amely teljes hálózati automatizációt, átláthatóságot, biztonságos skálázhatóságot nyújt, valamint a fizikai és virtuális hálózatba kötött informatikai erőforrások integrált kezelését biztosítja. Az ACI bevezetésének célja az informatikai terület minden komponensének – hálózat, adattárolás, számítás, hálózati szolgáltatások, alkalmazások, biztonsaág – kompromisszumok nélküli egységes kezelése. Az ACI egyesíti a szoftverek, hardverek, rendszerek és az ASIC-ek innovációját egy dinamikus, alkalmazásalapú hálózati stratégiával, így az alkalmazások bevezetésének ideje hónapokról percekre csökken. Az ACI mindezt a fizikai és virtuális hálózatok egységesítésével, illetve rendszer- és alkalmazásszintű biztonsággal, szabályozással és átláthatósággal valósítja meg.

Csatlakozzon hozzánk, ha szeretné megtudni:

  • A korszerű adatközponti hálózatok milyen információkat szolgáltatnak állapotukról?
  • Milyen analitikai eszközök állnak rendelkezésre és ezek hogyan automatizálhatók
  • Hogyan biztosítható az átláthatóság és a biztonságos skálázhatóság a fizikai és virtuális hálózatba kötött informatikai erőforrások integrált kezelésében?
cisco-partner-logo-500x500px

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

2021.02.26 › 09:30 to
10:30
 

Location

Online Event
 

Event Category

Share With Friends

Scroll to Top