CISCO ACI hálózatok üzemeltetésének módszere Day2 Operations toolok használatával

Látogató
32 32 ember nézte ezt az eseményt.

Webinár meghívó

A rendezvényt azok figyelmébe ajánljuk, akik szeretnék megismerni, hogy a korszerű adatközponti hálózatok milyen információkat szolgáltatnak állapotukról, milyen analitikai eszközök állnak rendelkezésre az adatok hatékony feldolgozására, melyek az üzemeltetés támogatásában egyre inkább nélkülözhetetlenné válnak a komplex IT infrastruktúrák mellett.

Az ACI Application Centric Infrastructure az első alkalmazásszintű adatközpont- és felhőmegoldás, amely teljes hálózati automatizációt, átláthatóságot, biztonságos skálázhatóságot nyújt, valamint a fizikai és virtuális hálózatba kötött informatikai erőforrások integrált kezelését biztosítja. Az ACI bevezetésének célja az informatikai terület minden komponensének – hálózat, adattárolás, számítás, hálózati szolgáltatások, alkalmazások, biztonsaág – kompromisszumok nélküli egységes kezelése. Az ACI egyesíti a szoftverek, hardverek, rendszerek és az ASIC-ek innovációját egy dinamikus, alkalmazásalapú hálózati stratégiával, így az alkalmazások bevezetésének ideje hónapokról percekre csökken. Az ACI mindezt a fizikai és virtuális hálózatok egységesítésével, illetve rendszer- és alkalmazásszintű biztonsággal, szabályozással és átláthatósággal valósítja meg.

Csatlakozzon hozzánk, ha szeretné megtudni:

  • A korszerű adatközponti hálózatok milyen információkat szolgáltatnak állapotukról?
  • Milyen analitikai eszközök állnak rendelkezésre és ezek hogyan automatizálhatók
  • Hogyan biztosítható az átláthatóság és a biztonságos skálázhatóság a fizikai és virtuális hálózatba kötött informatikai erőforrások integrált kezelésében?

Regisztráció

Kérjük adja meg adatait és jelölje, mely rendezvényen / rendezvényeken szeretne részt venni. Jelentkezés után a belépéshez szükséges linket kollegáink emailben juttatják el Önhöz!

Loading

To register for this event please visit the following URL:

 

Dátum és idő

2021.02.26 › 09:30 to
10:30
 

Helyszín

Online esemény
 

Event Category

Megosztás

Scroll to Top