Üzleti reggeli

Digitalizáció, mint a banki szolgáltatások megújulásának terepe

Dátum: 2018. március 27. 8.30 – 11.30

Helyszín: Hotel Aria, Budapest Hercegprímás utca 5. › Google térkép

Digitális világban élünk, mely átalakította munkánkat, vásárlási szokásainkat és társadalmi kapcsolatainkat.  Azon pénzügyi szervezetek, amelyek elsajátítják az új digitális gondolkozásmódot hatalmas lehetőségek birtokában vannak az ügyfélszerzés és kiszolgálás, valamit a hatékonyságnövelés terén.  De csak akkor tudnak ezzel a lehetőséggel élni, ha bármikor, bárhol és bármilyen eszközön képesek zökkenőmentesen és személyre szabottan biztosítani ügyfeleinknek a digitalizáció által nyújtott élményt. A “digitális bankká” válás egy hosszú, de elkerülhetetlen folyamat, ugyanis a most fiatal és felnövő digitális generáció, már alapvető elvárásnak tekinti a szolgáltatások digitális igénybevételének lehetőségét.

Az üzleti reggelin azokat a pénzügyi szektorból származó digitalizációs példákat vesszük sorra, melyeket már megvalósítottak a régióban vagy hazánkban, és példaértékűek lehetnek egy digitális transzformációban következő lépéseit megtenni kívánó pénzintézet előtt.

Program

8.30 – 9.30

Reggeli az Aria Hotelben

9.30 – 10.00

Envisioning the future of banking, Natasha Pavlova, Industry Solution Executive, FSI, Microsoft (angol nyelvű előadás)

Continuous digital disruption from both banks and fintechs mandates constant innovation. In the last several years, Financial Services have seen more change to business models than in the previous decades. Companies that want to be successful at this time of a constant change, need to be able to respond fast to the continuous challenge. In this session, we will go through the key forces shaping the financial landscape on today, and build an understanding of why it is of utmost importance for banks to have an agile digital platform.

10.00 – 10.30

Agilis platformok a pénzügyi digitalizációban, Zrupkó Gábor, S&T Magyarország
Konkrét szakmai kihívások melyekkel a pénzügyi szektor szereplői találkoznak, kiegészítve néhány alkalmazott gyakorlati példával.

Értem, hogy mi a digitális transzformáció, követem a FinTech cégek fejlesztéseit, tudom, hogy vagy saját erőből, vagy már a FinTech világban sikereket elért cégekkel közösen kell a saját céges szolgáltatás portfóliómat fejlesztenem a versenyképességem megtartásához. Ki tud a fejlesztéseimnek platformot, szakértelmet, támogatást biztosítani?
Az előadásban bemutatjuk, hogy milyen eszközökkel biztosíthatók a digitális transzformációhoz szükséges IT, adatbiztonsági és alkalmazási feltételek, akár a piacon jelenlévő FinTech cégekkel közösen, ezzel segítve egy üzleti és infrastruktúrális ökoszisztéma kiépítését.

10.30 – 11.30

Kötetlen beszélgetés a szektorban felmerülő kérdésekről, kihívásokról.

Jelentkezési lap

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Loading

*Adatok kezelése:

A regisztráció során megadott személyes adatait rögzítjük. A gyűjtött adatok védelmét a hatályos jogszabályi és etikai előírásoknak megfelelően biztosítjuk. A kérdőívben megadott személyes adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Tájékoztatjuk, hogy a kérdőív által rendelkezésünkre bocsátott adatok kizárólag az adatgyűjtés céljával megegyező módon kerülnek felhasználásra. Az Adatvédelmi törvény értelmében személyes adatait az S&T Magyarország (S&T Consulting Hungary Kft. és S&T Services Kft.) a megrendelés teljesítéséhez, ajánlati listák összeállítására, meghívók eljuttatásához, akció- és reklámkampányok szervezéséhez, valamint saját hírlevél küldésére használja fel. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a kérdőív kitöltője a kérdőív kitöltésével, és hozzánk történő eljuttatásával elfogadja az adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat, nyilatkozik arról, hogy cselekvőképessége nem korlátozott és nagykorú állampolgár. Felhívjuk továbbá figyelmét arra, hogy adatai megadásával Önre nézve kötelezőnek ismeri el az Adatkezelési Szabályzatot, kifejezett és egyértelmű hozzájárulását adja a hírlevelek fogadásához. Személyes adatait mindaddig felhasználjuk, amíg nem kéri azok nyilvántartásunkból történő törlését. Amennyiben nem járul hozzá adatai kezeléséhez, adatait a karácsonyi színházi eseményre történi egyszeri belépésre használjuk fel.

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-98288/2016.

Az előadók

Natasha Pavlova
Industry Solution Executive, Financial Services and Insurance CEE HQ
Microsoft

Natasha több mint egy évtizedes vállalati és kereskedelmi banki tapasztalat megszerzése után csatlakozott a Microsofthoz. Korábbi egy svéd kereskedőház számára  végzett kereskedelmi tevékenységet Európa és Latin Amerika között, majd társalapítóként  egy finn székhelyű vállalat számára. Munkája mellett folyamatosan képezte magát, MBA képesítást szerzett majd a Technológiai szektorban helyezkedett Natasha 9 országban élt, jelenleg Párizsban lakik és dolgozik, de ideje nagy részét Kelet-Európában tölti, ahol a helyi értékesítési csoportokkal és a pénzügyi szektor szügyfeleivel foglalkozik.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/natasha-pavlova-3650a327/https://goo.gl/hJXcp1

Zrupkó Gábor
Microsoft Consultant, MBA
S&T Magyarország

Gábor 15 éve foglalkozik Microsoft termékekkel kapcsolatos tanácsadással, implementációval, sales támogatással, projektek szakmai koordinációjával.
Az S&T-ben kollégáival folyamatosan azon dolgozik, hogy az ügyfelek által megfogalmazott üzleti igényekre, technológiai kihívásokra, működőképes, hatékony, gazdaságos IT alapú megoldást szállítsanak, ezzel elősegítve a cégek sikerességét, növelve agilitásukat és kiaknázva a bennük rejlő rejtett potenciált.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gabor-zrupko-253a3920/