MobileIron UEM

Biztonságos távoli és mobil munkavégzés

Díjmentes MobileIron UEM licenc

A jelen helyzetben megnövekedett a biztonságos távoli, illetve mobil munkavégzés iránti igény. Ezt segíti a MobileIron is időszakos ajánlatával: meglévő és új ügyfelek számára is költségek nélkül teszi lehetővé és biztosítja a távoli munkavégzéshez szükséges licenceket.

2020 június 15-ig lehetősége van a meglévő felhasználóknak korlátlan számú MobileIron UEM Platinum licenc előfizetésre, minden költség nélkül. Az új ügyfelek is biztosíthatják okostelefonjaikat, PC-iket és tableteiket szintén a Platinum licencek tulajdonságaival.

A MobileIron UEM Platinum licenc főbb tulajdonságai

MobileIron Platinum funkciók

A MobileIron megoldása tartalmaz néhány prémium, extra funkciót, melyek a MobileIron Platinum Bundle megvásárlásával érhetők el.

MobileIron Tunnel

A MobileIron Tunnel alkalmazás segítségével alkalmazás szintű VPN kapcsolatot lehet kiépíteni a céges erőforrások elérése végett iOS, Android Enterprise, macOS és Windows desktop operációs rendszerű eszközökön. Ezen megoldás kibővíti az AppTunnel megoldást és egy életképes alternatívát ad azon alkalmazások számára, melyek még nincsenek a MobileIron AppConnect ökoszisztémán belül. A VPN kiépítését a rendszer csak akkor hagyja jóvá, ha az eszköz megfelelő compliance állapotban van, és így biztosítható, hogy csak biztonságos adatok áramlanak át rajta. Felhős szolgáltatások (pl. O365, Salesforce) használata esetén elengedhetetlen a Tunnel használata ahhoz, hogy a natív alkalmazásokat biztonságosan lehessen használni.

A MobileIron Tunnel használata nem igényel további rendszerkomponenseket, a tunnel kapcsolat végpontja a MobileIron Sentry komponens, melyhez csatlakoznak a mobil készülékek a MobileIron Tunnel alkalmazáson keresztül.

A Sentry komponens konfigurációtól függően képes a Tunnel alkalmazáson keresztül azonosítani a tunnelen forgalmazó alkalmazás ID-ját, mely alapján, vagy az elérni kívánt cél alapján közvetlen elérést engedélyezni, proxy szerver felé továbbítani, vagy blokkolni az adott forgalmat.

Help@Work

Lehetőséget ad iOS és Android felhasználók számára, hogy az IT-tól közvetlen segítséget kapjanak. Amennyiben erre a felhasználó megadja a jogosultságot, az IT megtekintheti távolról a készülék képernyőjét, hogy jobban segíthessen a probléma megoldásában.

ServiceConnect

A ServiceConnect integráció a MobileIron Core-nak a Splunk Enterprise, vagy ServiceNow rendszerekkel való integrációját teszi lehetővé.

Kérjen további információt

Loading

Welcome to the era of Modern Work

A MobileIronról

A MobileIron 2007 óta vezető a nagyvállalati mobilbiztonsági piacon. A mobilközpontú “zero-trust” szemlélet túlmutat a hagyományos MDM, identitás és gateway megoldásokon azáltal, hogy validálja a felhasználót, eszközt, alkalmazást, hálózatot és a potenciális veszélyforrásokat még mielőtt biztonságos hozzáférést biztosítana az eszközhöz. A MobileIron biztosítja a megoldást arra, hogyan lehet magas színvonalú biztonság mellett mobil a munkavégzés, így korlátok és jelszavak nélkül érhető el a lehető legmagasabb produktivitás.

Scroll to Top