Creo 6.0

Minden második Creo és Mathcad féláron

A legfrissebb Creo verziót használja?

A PTC a Creo minden egyes új verziójával modern, innovatív funkciókat juttat el a felhasználóihoz (mint például az additív gyártás, a valós-idejű szimuláció vagy a kiterjesztett valóság), valamint továbbfejleszti, könnyen használhatóvá teszi a felhasználói felületet is. Ennek egyik lényeges elemét a leegyszerűsített utasítások jelentik. A Creo előfizetés mindig hozzáférhetővé teszi a felhasználók számára a legfrissebb verziót, így mindezen fejlesztések további költségek nélkül a rendelkezésükre állnak.

A Creo 6.0 új, értékes és időmegtakarító additív gyártási eszközöket tartalmaz. Segítségével mostantól olyan haladó térrácsokat használhat, mint például az öntámasztó giroidok vagy a véletlenszerű rácsozás.

Lehetőség nyílik az építési irány elemzésére és optimalizálására. A topológiai optimalizálással a fél-automatikusan helyettesíthetjük a tömör Creo geometriát. Végül, amint készen áll a nyomtatásra, közvetlenül nyomtathat a kiválasztott nyomtató szolgáltatók különböző fémnyomtatóira vagy használhatja a Microsoft Windows 10 3D-s nyomtató meghajtóját. A Creo 6.0 segítségével az additív gyártási folyamat következő szintje is egyszerűbbé válik.

Használja ki most ezt a lehetőséget, amely során egy teljes árú, 2 éves, előfizetéses licenc megvásárlásával a másodikat fél áron kapja! Ezzel az ajánlattal hozzáfér a mindenkori legújabb verziókhoz, de ha partneri kapcsolatai úgy kívánják, a licenccel használhatja  a régebbi változatokat is. Tudjon meg többet a Creo 6.0 legfrissebb verzióról itt!

Álatalános felhasználási feltételek
* Az ajánlat kizárólag a PTC résztvevő viszonteladóin keresztül érhető el. Az év végéig tartó ajánlatban azon vásárlók, akik 2 csomagot vásárolnak ugyanabból a termékből, legalább 24 hónapos előfizetéssel a PTC Creo vagy Mathcad termékeiből, a második csomagra 50% kedvezményt kapnak. Az ajánlat 2019. október 1. és 2019. december 13. között érvényes. Kérje részletes árajánlatunkat!

Ismerje meg a Creo 6.0-ban rejlő újdonságokat!

40 videó és részletes leírás.

Loading
Scroll to Top