Az S&T Magyarország az alábbi – egyéb kategóriába nem sorolt – biztonsági megoldásokat kínálja

Gyártó független konfiguráció kezelés

Homogén informatikai rendszer esetén az eszközpark gyártója speciális menedzsment felületen lehetőséget nyújt a konfigurációk mentésére és visszatöltésére. Heterogén megoldás esetén a feladat nehezebb: vagy megannyi menedzsment eszközt használunk, vagy a ritkaságnak számító, gyártó független konfiguráció menedzselő megoldások egyikét választjuk. Az eszköz a konfiguráció mentése mellett alkalmas inventory készítésére is. A vezető megoldások több tíz gyártó több száz eszközét ismerik, és igény esetén rövid idő alatt készítenek újabb csatlakozási felületet is.

Naplóelemzés

A naplóelemző rendszer az informatikai rendszerek naplóállományait összegyűjteni és tárolni képes, és igény szerinti korrelációt végre hajtani tudó megoldás. A napló elemzés célja lehet az üzemeltetés támogatás vagy a biztonság növelése. Külső és belső szabályzók, illetve igények határozzák meg a komplexitást.

Sérülékenység vizsgálat

Minden szoftverben van hiba – és informatikai rendszer nincsen szoftver nélkül. Ha a hibák egy része biztonsággal kapcsolatos, ezeket a gyártó kiemelt fontossággal kezelik, javítják. A sérülékenység vizsgálatkor az erre szolgáló, naprakész adatbázissal rendelkező alkalmazás kimutatja ezeket a hibákat és javaslatot tesz elhárításukra is.

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Scroll to Top
X