IT Security

Hogyan védheti meg vállalatát az informatikai támadásoktól?

Napjainkban egyre több és több támadásnak vannak kitéve
a vállalatok informatikai rendszerükön keresztül,
és újabbnál újabb veszélyekkel kell szembenézniük.
Az IT biztonságot a korábbaiknál
jóval komolyabban kell venni.

Egy biztonságos tűzfal alkalmazása ma ár alapkritérium, de számos olyan támadásra is fel kell készülni, amivel korábban még nem foglalkoztak a nagyvállalatok sem. Az okostelefonok megjelenésével például összefonódik a dolgozók vállalati és a privátszférája, melynek szabályozásáról, biztonságáról is gondoskodni kell. Nem szabad megfeledkezni a zsaroló, titkosító vírusokról (Ransomware) sem, melyek egyre szélesebb körben okoznak problémát a vállalkozások számára.

Ma már nemcsak egyszerű vírusvédelemről kell beszélnünk, hanem egy olyan jellegű IT biztonsági stratégiáról, mely a cégek teljes üzleti folyamatait lefedi. Fel kell készülni a belső és külső támadásokra, a megfelelő felhasználó és jelszó menedzsmentre, naplózásra, az adatvédelemre. A felhő technológiák egyre szélesebb elterjedése újabb és újabb kérdéseket vet fel IT biztonsági téren. Sok vállalkozás félve a támadásoktól nem is mer a cloud technológiák felé nyitni, miközben megfelelő védelemmel felvértezve üzleti versenyelőnyre tehetnének szert fejlettebb informatikai rendszerek alkalmazásával.

Sajnos a legtöbb vállalkozás saját kárán tanulja meg, ha IT biztonsági szempontból nem felkészült szervezete. A S&T a magyar piacon egyedülálló nagyságú szakembergárdával rendelkezik információbiztonság területén. Közép és nagyvállalati információbiztonsági megoldások területén egyedülálló szakembergárdája teljeskörűn felkészíti szervezetét a lehetséges veszélyekre és támadásokra.

Tudja meg az Ön cégének, milyen IT biztonsági megoldásokat érdemes alkalmaznia, hogy adatait, infrastruktúráját biztonságban tudja. Felmérjük jelenleg milyen szinten áll vállalkozása információbiztonság terén, és milyen elemeken érdemes fejlesztenie, változtatnia, hogy biztonságban tudja cégét.

Kérjen ingyenes konzultációt!

REGISZTRÁCIÓ

Loading

Regisztráció után felvesszük Önnel a kapcsolatot,
és időpontot egyeztetünk a konzultációra.

*Adatok kezelése:

A regisztráció során megadott személyes adatait rögzítjük. A gyűjtött adatok védelmét a hatályos jogszabályi és etikai előírásoknak megfelelően biztosítjuk. A kérdőívben megadott személyes adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Tájékoztatjuk, hogy a kérdőív által rendelkezésünkre bocsátott adatok kizárólag az adatgyűjtés céljával megegyező módon kerülnek felhasználásra. Az Adatvédelmi törvény értelmében személyes adatait az S&T Magyarország (S&T Consulting Hungary Kft. és S&T Services Kft.) a megrendelés teljesítéséhez, ajánlati listák összeállítására, meghívók eljuttatásához, akció- és reklámkampányok szervezéséhez, valamint saját hírlevél küldésére használja fel. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a kérdőív kitöltője a kérdőív kitöltésével, és hozzánk történő eljuttatásával elfogadja az adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat, nyilatkozik arról, hogy cselekvőképessége nem korlátozott és nagykorú állampolgár. Felhívjuk továbbá figyelmét arra, hogy adatai megadásával Önre nézve kötelezőnek ismeri el az Adatkezelési Szabályzatot, kifejezett és egyértelmű hozzájárulását adja a hírlevelek fogadásához. Személyes adatait mindaddig felhasználjuk, amíg nem kéri azok nyilvántartásunkból történő törlését. Amennyiben nem járul hozzá adatai kezeléséhez, adatait a karácsonyi színházi eseményre történi egyszeri belépésre használjuk fel.

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-98288/2016.

S&T – A szakértő IT megoldásszállító

Az 1993-ban alapított és 2003 óta tőzsdén jegyzett S&T Közép-Kelet Európa

20

ORSZÁGBAN VAN JELEN

2300

ALKALMAZOTTJÁVAL

infografika-euro

504M€

2016 – BAN ÉRTÉKESÍTÉSI ÁRBEVÉTELE

infografika-3user

VEZETŐ REGIONÁLIS SZOLGÁLTATÓ

a teljes körű tanácsadás, az outsourcing, a rendszerintegráció és IT szolgáltatások területén.

S&T CONSULTING HUNGARY KFT.

Az S&T Csoport magyarországi leányvállalataként egyszerre építhet 22 éves helyismeretére és a Csoport erejére és szakembergárdájára.

150+

ALKALMAZOTT

infografika-150-alkalmazott
infografika-150-alkalmazott-2

70%

SZAKÉRTŐ

infografika-arbevetel

10,3 MRD FT

infografika-1500megbizo
infografika-3000sikeres-projekt
infografika-24partner
infografika-diamond

ÉRTÉKEINK

szakértelem • rugalmasság • megbízhatóság • stabilitás • korrektség