Blog

Az RP Tooling Ltd az NCG CAM segítségével 50%-al növelte megmunkálási kapacitását

Az RP Tooling Ltd egy nagy sikerrel működő szerszámgyártó cég az Egyesült Királyság West Midlands régiójában.  Az RP Tooling fröccsöntő szerszámok, gyorsprototípus és szerszámelemek megmunkálására specializálódott, a megrendelői között egyaránt találunk képviselőket az autó- és  repülőgépiparból és háztartási eszközök gyártóit.

Feladat, kihívás

A rövidebb átfutási idő elsődleges követelmény a versenyképesség megőrzéséhez gyártási területen, főként az ázsiai alacsony költségű ajánlatokat figyelembe véve. Ezzel egy időben az RP Tooling biztos akar lenni abban, hogy a tőle megszokott  minőség a továbbiakban is biztosított lesz.

…az NCG CAM, high-end IT támogatással, segít a hatékonyabb gyártásban és hogy a vevőinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk.

Brett Mitchell – RP Tooling Ltd. igazgatója

Elért eredmények

  • Megoldás: NCG CAM
  • 50%-os megtakarítás a programozási és megmunkálási időben; a megmunkálási kapacitás megduplázódott
  • Az átfutási idő csökkenése és a hibák kizárása növelte a profitot

Brett Mitchell – RP Tooling Ltd. igazgatója

Nyírő Ferenc Nyírő Ferenc • 1989-ben végzett a BME Közlekedésmérnöki Karán okleveles gépészmérnökként. 3 éves ipari mérnöki gyakorlat után csatlakozott jelenlegi munkahelyéhez. Kulcs szerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM technológiák elterjesztésében Magyarországon a Pro/ENGINEER rendszer – a mai nevén Creo – bevezetésével. 2010-ben a vezetésével az S&T Consulting elindította az ország legnagyobb CAD/CAM oktatási programját CreoStart néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.