Blog

Az Inca Tooling Ltd az NCG CAM segítségével globálisra növelte a megrendelői körét

Az Inca Tooling 1972-ben alakult az Egyesült Királyság nyomásos öntéssel foglalkozó üzemeinek kiszolgálására szerszámgyártás területen. A későbbiekben a megrendelői köre kibővült európai, amerikai, japán, dél-afrikai és közel-keleti szereplőkkel.

Az Inca Tooling a legnagyobb szárnyprofil illetve turbina gyártó. Partnerei többek között a Rolls Royce, General Electric, Pratt & Whitney, Snecma, MTU, ABB és a Solar Turbines , stb.

Az Inca Tooling egy olyan CAM software-t keresett ami kimagasló felületi minőséget biztosít, s ezzel egy időben képes az átfutási időt is csökkenteni, versenyelőnyt biztosítva globális összevetésben.

“Az INCA Tooling-nál  NCG CAM -t használunk  összetett  precíziós  öntőszerszámok és kerámia magos szerszámok megmunkálására a repülőgépipar számára. Az NCG CAM a BRIDGEPORT VMC megmunkáló központtalbiztosítja számunkra a magasabb szintek felállítását és az átfutási idő csökkentését.

John Hope- Inca Tooling Ltd.

Elért eredmények

  • Megoldás: NCG CAM
  • Az NCG CAM  megbízhatósága segítette az Inca Tooling-ot kiváló együttműködés felépítésében és fenntartásában a világ vezető repülőgép-motor és gázturbina  gyártóival
  • Szerves része az utóbbi évek fejlesztési sikereinek

John Hope – Inca Tooling Ltd.

Nyírő Ferenc Nyírő Ferenc • 1989-ben végzett a BME Közlekedésmérnöki Karán okleveles gépészmérnökként. 3 éves ipari mérnöki gyakorlat után csatlakozott jelenlegi munkahelyéhez. Kulcs szerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM technológiák elterjesztésében Magyarországon a Pro/ENGINEER rendszer – a mai nevén Creo – bevezetésével. 2010-ben a vezetésével az S&T Consulting elindította az ország legnagyobb CAD/CAM oktatási programját CreoStart néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.