Blog

NCG CAM az üzemben – Dynamic Die & Steel 95%-kal csökkent az átfutási idő

Az 1970-es alapítású Dynamic Die & Steel (Sheffield) Ltd, (Sheffield, Egyesült Királyság), specializáltan közepestől a nagy kovácsszerszámok megmunkálásával foglalkozik.  A partnerei között a repülőgépipar, a bányászat és szállítmányozás kiemelkedő beszállítói, gyártói találhatók.

Feladat, kihívás

A Dynamic Die & Steel Ltd. egy olyan, a gyártóüzemben, gépkezelők által is alkalmazható CAM rendszert keresett, ami alkalmas a nagysebességű megmunkáló központok programozására, figyelembe véve a fő termékek, a nagy méretű kovácsoló szerszámok támasztotta követelményeket.

Az NCG CAM egy nagyon erős 3D-s programozó rendszer.
 A legtöbb partnerünk azon csodálkozik, hogyan tudjuk ilyen gyorsan teljesíteni a megrendeléseket. Ennek a ténynek köszönhető versenyképességünk és a kedvező árszabásunk.

Andy Farmer – ügyvezető

Elért eredmények

  • Megoldás: NCG CAM
  • 95%-al csökkentette az átfutási időt, 8 hétről 2 napra
  • A gépkezelők közvetlenül módosíthatják a programot
  • Kiváló felületi minőséget biztosít; az iterációk eltűntek
  • További kollégák betanítása nem kérdés, könnyen elsajátítható

Andy Farmer – ügyvezető

Nyírő Ferenc Nyírő Ferenc • 1989-ben végzett a BME Közlekedésmérnöki Karán okleveles gépészmérnökként. 3 éves ipari mérnöki gyakorlat után csatlakozott jelenlegi munkahelyéhez. Kulcs szerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM technológiák elterjesztésében Magyarországon a Pro/ENGINEER rendszer – a mai nevén Creo – bevezetésével. 2010-ben a vezetésével az S&T Consulting elindította az ország legnagyobb CAD/CAM oktatási programját CreoStart néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.