Most is sokak által igényelt fejlesztéseket hoztunk az Onshape frissítéssel. Lássuk!

CAD fejlesztések

BOM sablonok

Ezentúl a vállalat adminisztrátorainak lehetősége van személyre szabott darabjegyzék (BOM) sablon létrehozására. Ez a sablon minden jövőbeli összeállításra alkalmazható és mindenki számára azonnal elérhető lesz a vállalaton belül. Továbbá lehetőség van egy adott BOM sablont alapértelmezettnek beállítani.

Teljesítmény részletek

Megjelent egy „Performance Advisor” funkció, amely segítségével jobban megértheti és átláthatja, milyen hatással leszek a különböző faktorok a teljesítményre.

Callout-ok csoportosítása

Ezentúl a Callout-ok csoportosíthatók a Notes, Bend Notes, Hole Tags, illetve a GD&T szimbólumok alapján.

Műszaki rajz fejlesztései

A fejlesztésnek köszönhetően gyorsabban tudunk kommentárt, magyarázatot fűzni a műszaki rajzokhoz. Ez a fejlesztés javítja az interakciót a sok éllel rendelkező összeállítások esetében.

Revíziós tábla fejlesztései

Ezután megváltoztathatja a dátum formátumot a revíziós tábla oszlopain belül.

Mobil telefonos fejlesztések

View-only eszköztár Androidra

Ezután, amikor Android készüléken nyitja meg a View-Only Dokumentumot, láthatóvá válik egy View-only eszköztár. Ez eszköztár megkönnyíti a navigációt a nem szakértő felhasználók számára.

Az itt felsorolt ​​frissítések minden felhasználó számára elérhetők új dokumentumok létrehozásakor, valamint pár napon belül a frissítés előtt létrehozott dokumentumokban is elérhetők lesznek.

Az újítások részletes listáját megtalálja itt.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top