VISUAL COMPONENTS 4.0

Ez a program a 3D gyártási szimulációs technika következő generációját képviseli. A gyártással foglakozó szakemberek számára fejlesztették ki és egy erős, rugalmas, skálázható platformra épül.

Találja meg a megfelelő terméket az ön felhasználási területéhez

Mindegy, hogy gyártási megoldások gyors tervezéséhez és bemutatásához keres eszközt, vagy egy olyan platformra van szüksége, amely mozgásba hozza az offline programozási alkalmazásait, mi biztosítjuk azt az Ön számára.

ESSENTIALS

PROFESSIONAL

PREMIUM

Alaprajz konfigurálás

Folyamatmodellezés

CAD kompatibilitás

Projektre kész eredmények

Egyszerű robotika

Komponens modellezés

Advanced Robotics

Intelligensebb szimuláció

A Visual Components platformot a fejlett 3D gyártási szimulációs felhasználói programok (applikációk) támogatására tervezték. Az anyagok fizikai viselkedése (felerősítve az NVIDIA PhysX motorral) lehetővé teszi a fizikai erők (ütközés, gravitáció, vagy anyag tulajdonságok) által befolyásolt történések szimulációját és vizualizációját.

Jobb teljesítmény

A Visual Components platform a 64-bit Windows adta környezet teljes mértékű kihasználására jött létre. Ez jobb grafikát, gyorsabb betöltési időt és sokkal gördülékenyebb felhasználói élményt jelent. Még a hatalmas méretű alaprajzok navigálása is könnyedén megoldható benne. A szimulációs teljesítmény javítása érdekében a platform memóriáját folyamatosan optimalizáljuk. Az optimalizált CAD converter képes a geometriákat gyorsan a Visual Components 3D világába importálni.

Korszerűsített felhasználói felület (UI) és felhasználói élmény (UX)

A Visual Components platform a megszokott szalagos felhasználói felületet alkalmazza, aminek köszönhetően a parancsok jól átláthatók, az új funkciók pedig könnyen megtalálhatók. A 3D navigáció minden esetben elérhető, lehetővé téve az alaprajzok rugalmas nagyítását/kicsinyítését, vízszintes és függőleges mozgatását, valamint forgatását. A felhasználói műveleteket és a munkafolyamatokat folyamatosan frissítjük és korszerűsítjük, annak érdekében, hogy Önnek minél több időt spóroljunk meg alaprajzok és alkotóelemeinek tervezésében.

Nyitott architektúra

A Visual Components architektúra funkciója nyilvános és moduláris, mely egyszerűvé teszi a platform testreszabását. A Visual Components platform „ .NET ” alapra épült, így sok fejlesztő számára ismerős keretet ad. Ezenkívül van Phyton API (alkalmazási programozási felület) is, mely minden Visual Components termékben elérhető. Az alapvető szolgáltatási szint úgy lett kialakítva, hogy a felhasználói felülettől kezdve a szimulációs viselkedésig, mindenre kiterjedően, egyszerű testreszabási lehetőséget teremtsen.

Haladó látványképek

A Visual Components többféle renderelési módot is magába foglal, melyek segítik Önt abban, hogy több részletet és funkciót tudjon megnézni, miközben egy gazdagabb és magával ragadóbb látványt nyújt. A fejlett megvilágítási és árnyékolási mintázatokkal, valamint annak köszönhetőn, hogy az anyagok textúrája is látható, a modellek a 3D világban valósághűnek látszanak, és az ebből exportálható képek és videók marketing minőségűek. Az x-ray mód segít azonosítani az eredeti okokat és problémákat, amikor új alkotóelemeket tervezünk, alaprajz elrendezéseket konfigurálunk és ütközéseket analizálunk.

Scroll to Top