A GYÁRTÁS FELGYORSÍTÁSA

A Visual Components használatával felgyorsíthatja termékei eladását. A termék segíti a rendszer integrátorokat és a gépépítőket, hogy hatékonyabban dolgozzanak, megkülönböztessék az ajánlataikat és magabiztosságot adjanak a vásárlóiknak.

Hogyan használják
a rendszer integrátorok és a gépépítők
a Visual Components programot
az eladásaik felgyorsítására?

1

A válaszidő javítása

Korszerűsítse az ajánlatkérések megválaszolásának munkafolyamatát és nyerjen időt az alaprajzok megtervezésén, analízisek bemutatásán, valamint az ajánlatok kidolgozásán.

” Lehetséges, hogy 3-7 különböző vásárlói ajánlatkérés képes éreztetni, hogyan is működik valójában a robot, tekintet nélkül a technikai részletekre. A 3D szimuláció rengeteg időt spórol meg az eladás előtti időszakban. “

Justin Hulst, Head of Marketing Service
EROWA

2

A hibák csökkentése

Csökkentse a költségvetésbeli tévedéseket, melyek következtében túllicitálhat projekteket, vagy alulteljesítheti a vásárlói elvárásokat. Tervezze a gyártását magabiztosan!

” A Visual Components a tervek megjelenítésére vonatkozó egyszerű megoldással hatékonyabbá teszi az értékesítési értekezleteket. Határozottan fellendíti az üzletet!”

Kyösti Soini, Director – Electronics Business Line
JOT AUTOMATION LTD.

3

A kommunikáció korszerűsítése

Küszöbölje ki az ismeretbeli hiányokat és kommunikációs korlátokat, melyek megakadályozzák az üzlet véghezvitelét. Tegye közzé a munkáját olyan formában, amit mindenki megért.

” Hatalmas különbség van a megszokott PDF formátumú alaprajz és a 3D formátumú alaprajz között. Az ügyfél képes ránagyítani az alaprajz részleteire, és, ami még fontosabb, ténylegesen láthatja a terveit működés közben! “

Mika Laitinen, Sales Manager Robotics
Fastems

4

Előzze meg a konkurenciát!

Mutasson be a versenytárstól eltérő ajánlatokat! Hozzon létre mérnöki pontosságú, marketing színvonalú tartalmat, amely kihangsúlyozza a képességeit és eladja az elképzeléseit!

” A vásárlóinknak mindig pozitív elsődleges benyomása volt a szimulációról. “

Alois Wiesinger, Product Developer
FILL

5

Intézze gyorsabban az ügyleteit!

Legyen hiteles azáltal, hogy ügyfeleinek egy magas minőségű animált szimuláción keresztül mutatja be az ajánlatát! Nyerje el a bizalmukat az Ön szállítási képességében!

“Sokkal gyorsabb válaszokat kapunk a vásárlóinktól. Valamint a vásárlóink is jobban bíznak bennünk, mivel működés közben látják a terveiket. “

Meng-Shen Chen, Assistant Manager
FFG Feeler

Scroll to Top