PROFESSIONAL

A Visual Components Professional
az alkotóelemek létrehozására szolgál

Segítségével definiálhatja és megtervezheti a saját alkotóelemeit, majd szimulálhatja azokat a 3D világban

Mindent magában foglal, amit az Essentials nyújt, illetve ezen felül további eszközöket ad a saját alkotóelemeinek modellezéséhez és létrehozásához.

Komponens modellezés

Nagy teljesítményű alkotóelemtervező eszközünkkel életre keltheti CAD fájljait.

A Visual Components Professional lehetővé teszi Önnek, hogy testreszabja az alkotórészek olyan részleteit, mint a geometria, a viselkedés, vagy a tulajdonságok. Az importált CAD modellekhez kinematikus struktúrákat és működési viselkedéséket adhat hozzá, módosíthatja a létező modellek tulajdonságainak részleteit, valamint felépítheti a saját személyre szabott alkotóelem könyvtárát.

Varázslók

Ezzel a funkcióval a Visual Components világhoz könnyebben és gyorsabban hozhat létre alkotóelemeket.

Az alkotóelem modellező varázslók egyszerű inputokat igényelnek és automatikusan konfigurálják az alkotóelemek viselkedését, ezáltal korszerűsítik az alkotóelem alkotási folyamatot. Lerövidítheti az átlagos alkotóelem típusok modellezési idejét és gyorsabban aktiválhatja a CAD fájljait a 3D világban történő alkalmazáshoz.

Geometriák egyszerűsítése

Modelljeinek egyszerűsítésével és a nem szükséges részletek eltávolításával csökkentheti a fájlok méretet és javíthatja a szimulációs tevékenységet.

Alap CAD funkciók

A modellező eszköztár használatával új 3D geometriákat építhet és módosíthatja az importált CAD fájlokat.

Egy teljes eszközkészlet áll az Ön rendelkezésére, mellyel megtervezheti, szerkesztheti és testreszabhatja a geometriákat, tömör formákat, szerkezeteket. Valamint gyors frissítéseket is létrehozhat a 3D geometriákhoz, akár a termék belsejében is.

Scroll to Top