PROFESSIONAL

A Visual Components Professional
az alkotóelemek létrehozására szolgál

Visual Components Professional

A Visual Components Professional a szoftvercsalád komponenskészítő megoldása. Tervezze meg és hozza létre saját komponenseit a 3D világban történő szimulációhoz. A csomag az Essentials elemeit kiegészítve megadja az eszközöket saját komponenseinek modellezéséhez.

CAD adatok átalakítása szimulációs modellekké

Tervezzen és szimuláljon valósághű gyártási alkalmazásokat könnyen használható modellezési funkciókkal.
Hozzon létre 3D geometriákat a semmiből, importálja meglévő CAD fájljait, vagy módosítsa a könyvtárunkban rendelkezésre álló bármelyik alkatrészt, és alakítsa át azokat szimulációra alkalmas modellekké.

Komponens modellezés

Keltse életre a CAD fájlokat a robusztus alkatrészmodellező eszköz segítségével. Az importált CAD modellekhez kinematikai struktúrákat és funkcionális viselkedéseket adhat hozzá, módosíthatja a meglévő modellek jellemzőinek részleteit és létrehozhatja saját, személyre szabott alkatrészkönyvtárát.

Beépített varázslók a gyorsabb munkafolyamatért

A komponensmodellezéshez tartozó, beépített bővítmények egyszerűsítik a komponensfejlesztési folyamatot azáltal, hogy egyszerű bemeneti adatokra van szükségük és automatikusan konfigurálják a komponens viselkedését. Ezáltal rövidebb idő alatt készítheti elő CAD fájljait a 3D világ számára.

Alap test geometriák

A modellezési eszközkészlet segítségével új 3D geometriákat készíthet, vagy gyorsan frissítheti az importált 3D modelleket.

Geometria egyszerűsítés

A modellek egyszerűsítésével és a felesleges részletek eltávolításával javíthatja a szimulációs teljesítményt és csökkentheti a fájlméretet.

+ az Essentials csomag összes funkciója

A Visual Components Essentials az alapvető gyártásszimulációs termékünk.
Tervezze meg, építse meg és szimulálja a jövő gyárát kész komponensek felhasználásával.

Gyár szimuláció
A gyári szimuláció minden alapvető eszközt biztosít a szimulációk gyors megtervezéséhez és beállításához egy interaktív, felhasználóbarát környezetben, valamint az eredmények egyszerű exportálásához és megosztásához.
Alapvető virtuális üzembe helyezés
Tesztelje és validálja virtuális modelljeinek működését a szimulációk és a vezérlőrendszerek összekapcsolásával. A fizikai kivitelezés előtt győződjön meg arról, hogy termelési rendszerei jól integráltak és hatékonyan működnek.
Alap robot programozás
Az offline robotprogramozási (OLP) eszközökkel gyorsan megtaníthatja és programozhatja a robotokat és a cobotokat az Ön egyéni igényeinek megfelelően virtuális környezetben. Az OLP-vel időt és költségeket takaríthat meg a robotok és cobotok virtuális integrálásával az alkalmazásaihoz.
Értékesítési tartalom létrehozása
Létrehozhat és megoszthat lenyűgöző értékesítési anyagokat projektjeiről különböző szabványos formátumokban. Egyszerű tartalomkészítő eszközökkel vizualizálhatja és kommunikálhatja a projekt összes fázisát és eredményét.
Visual Components élmény mobiltelefonon
Az ingyenesen letölthető mobilalkalmazásunk segítségével könnyedén megoszthatja és átélheti a szimulációkat okostelefonjain
Virtuális valóság
Lépjen be szimulációiba a virtuális valóság segítségével, és használja a tartalmat, hogy magával ragadó és részletes javaslatokkal javítsa prezentációit.

Találja meg az önnek legjobban megfelelő terméket

Akár a gyártási megoldások gyors megtervezéséhez és bemutatásához keres eszközt,
akár az offline programozási alkalmazások működtetéséhez egy platformot,
nálunk megtalálhatja a megfelelő megoldást.

Tekintse meg a 3D gyártásszimulációs termékcsaládunkat.

Essentials

Tervezze meg,
építse meg és szimulálja a jövő gyárát
kész komponensek felhasználásával.

Professional

Tervezze meg
és hozza létre saját komponenseit
a 3D-s világunkban történő szimulációhoz.

Premium

Virtualizálja gyárát
teljes gyártás szimulációs
megoldásunkkal.

Scroll to Top