PREMIUM

A Visual Components Premium segítségével lehetősége nyílik üzemének virtualizására

Visual Components Premium

Virtualizálja gyárát a Visual Components Premium átfogó gyártás szimulációs megoldás segítségével. Tartalmaz mindent, ami az Essentials és a Professional verzióban megtalálható, valamint további funkciókat a fejlett robotikai és virtuális üzembe helyezési alkalmazásokhoz.

Továbbfejlesztett virtuális üzembe helyezés

Kapcsolja össze szimulációit a fizikai és virtuális, gyártóspecifikus vezérlők széles választékával, hogy erőteljes vizuális megjelenítéssel tervezhesse, javíthassa és ellenőrizhesse programjait és javítsa a virtuális üzembe helyezési lehetőségeket.

Fanuc Robot Kapcsolat

A Fanuc RoboGuide-ban futtatott robotvezérlőket közvetlenül a Visual Components-ben futtatott szimulációihoz csatlakoztathatja digitális iker és a virtuális üzembe helyezési feladatai vizualizálásához. Validálja programjait pontosabb ciklusidőkkel és robotpályákkal. Távolról felügyelheti gyártórendszerei teljesítményét a Fanuc robotokkal, továbbá a VR segítségével lehetőség van a partnereivel és ügyfeleivel való  együttműködésre, és programjainak bemutatására.

Siemens S7 – PLC kapcsolat

A Siemens S7 PLC Connectivity támogatja a legtöbb fizikai és szimulált Siemens PLC-vel való natív csatlakozást, beleértve a régebbi modelleket is. Ez a natív kapcsolat gyorsabb kommunikációs sebességet biztosít a fizikai S7-1200 vezérlőkkel, és támogatja az S7- PLCSIM-hez való csatlakozást.

WinMOD és SIMIT

A WinMOD és a SIMIT csatlakozómodulok lehetővé teszik a kommunikációt számos fizikai és virtuális automatizálási rendszerrel. Ellenőrizze PLC programjait és robotkinematikáját számos gyártóspecifikus vezérlővel való összeköttetés révén. A SIMIT csatlakoztathatóság megnyitja az ajtót a Siemens automatizálási rendszerek teljes skálájához, beleértve a PLCSIM Advanced-et, PLCSIM-et, virtuális vezérlőket, SIMIT UNIT-ot és PLC-ket.

Fejlett robotprogramozás

A robotok gyorsan és részletes kinematikával programozhatók,
majd szimulációk segítségével megjeleníthetők a különböző gyakorlati alkalmazásokhoz,
többek között hegesztéshez, tömítéshez, vágáshoz, festéshez, anyagmozgatáshoz.

Geometriai CAD-adatok a robotpályákhoz

Könnyen megkülönböztetheti egymástól az importált CAD fájlok jellemzőit. A 3D geometria motor elemzi az importált CAD modelleket, majd jól strukturált adatokat szolgáltat a geometriai felületekről, görbékről és görbehurkokról. Használja a topológia API-t saját robotpálya tervezési és tanítási eszközök kifejlesztéséhez.

Görbe menti robotpályák

Tanítsa meg a pozíciók útvonalait a robotoknak, majd készítsen ezekről szimulációt rövid idő alatt. Az élek és görbék kiválasztására szolgáló eszközök segítenek a robotpályák kiválasztásában és szerkesztésében olyan műveletkehez, mint a robothegesztés, megmunkálás, festék- és vízsugaras műveletek, tömítés és vágás.

Festési folyamat vizualizálása

Vizualizálja a felületekre történő festékfelvitel és a rétegvastagság mérését, ezáltal csökkentve a robot tanítási idejét és javítva a pályatervezést.

VRC kapcsolat UR és Stäubli vezerlőkhöz

Az Universal Robot Connectivity bővítmény segítségével csatlakoztatható a Universal Robot vezérlő, lehetővé téve egy szimulált, valósághű mozgásokkal rendelkező robot futtatását. A Stäubli Connectivity bővítmény támogatja a robotprogram pozícióinak létrehozását/szerkesztését és futtatását a Stäubli CS8 és CS9 vezérlővel a program működésének és a ciklusidők ellenőrzésére.

Interaktív VR

Lépjen kapcsolatba szimulációkkal a virtuális valóságban. Működjön együtt jobban a projektben érdekelt felekkel, és növelje hitelességét a magával ragadó prezentációkkal és képzési anyagokkal.

+ az Essentials csomag összes funkciója

A Visual Components Essentials az alapvető gyártásszimulációs termékünk.
Tervezze meg, építse meg és szimulálja a jövő gyárát kész komponensek felhasználásával.

Gyár szimuláció
A gyári szimuláció minden alapvető eszközt biztosít a szimulációk gyors megtervezéséhez és beállításához egy interaktív, felhasználóbarát környezetben, valamint az eredmények egyszerű exportálásához és megosztásához.
Alapvető virtuális üzembe helyezés
Tesztelje és validálja virtuális modelljeinek működését a szimulációk és a vezérlőrendszerek összekapcsolásával. A fizikai kivitelezés előtt győződjön meg arról, hogy termelési rendszerei jól integráltak és hatékonyan működnek.
Alap robot programozás
Az offline robotprogramozási (OLP) eszközökkel gyorsan megtaníthatja és programozhatja a robotokat és a cobotokat az Ön egyéni igényeinek megfelelően virtuális környezetben. Az OLP-vel időt és költségeket takaríthat meg a robotok és cobotok virtuális integrálásával az alkalmazásaihoz.
Értékesítési tartalom létrehozása
Létrehozhat és megoszthat lenyűgöző értékesítési anyagokat projektjeiről különböző szabványos formátumokban. Egyszerű tartalomkészítő eszközökkel vizualizálhatja és kommunikálhatja a projekt összes fázisát és eredményét.
Visual Components élmény mobiltelefonon
Az ingyenesen letölthető mobilalkalmazásunk segítségével könnyedén megoszthatja és átélheti a szimulációkat okostelefonjain
Virtuális valóság
Lépjen be szimulációiba a virtuális valóság segítségével, és használja a tartalmat, hogy magával ragadó és részletes javaslatokkal javítsa prezentációit.

Professional

+ Az alábbi csomag összes funkciója

A Visual Components Professional a szoftvercsalád komponenskészítő megoldása.
Tervezze meg és hozza létre saját komponenseit a 3D világban történő szimulációhoz.

Cad adatok átalakítása szimulációs modellekké
Tervezzen és szimuláljon valósághű gyártási alkalmazásokat könnyen használható modellezési funkciókkal. Hozzon létre 3D geometriákat a semmiből, importálja meglévő CAD fájljait, vagy módosítsa a könyvtárunkban rendelkezésre álló bármelyik alkatrészt és alakítsa át azokat szimulációra alkalmas modellekké.

Találja meg az önnek legjobban megfelelő terméket

Akár a gyártási megoldások gyors megtervezéséhez és bemutatásához keres eszközt,
akár az offline programozási alkalmazások működtetéséhez egy platformot,
nálunk megtalálhatja a megfelelő megoldást.

Tekintse meg a 3D gyártásszimulációs termékcsaládunkat.

Essentials

Tervezze meg,
építse meg és szimulálja a jövő gyárát
kész komponensek felhasználásával.

Professional

Tervezze meg
és hozza létre saját komponenseit
a 3D-s világunkban történő szimulációhoz.

Premium

Virtualizálja gyárát
teljes gyártás szimulációs
megoldásunkkal.

Scroll to Top