PREMIUM

A Visual Components Premium segítségével lehetősége nyílik üzemének virtualizására

Visual Components Premium

Virtualizálja gyárát a Visual Components Premium átfogó gyártás szimulációs megoldás segítségével. Tartalmaz mindent, ami az Essentials és a Professional verzióban megtalálható, valamint további funkciókat a fejlett robotikai és virtuális üzembe helyezési alkalmazásokhoz.

Továbbfejlesztett virtuális üzembe helyezés

Kapcsolja össze szimulációit a fizikai és virtuális, gyártóspecifikus vezérlők széles választékával, hogy erőteljes vizuális megjelenítéssel tervezhesse, javíthassa és ellenőrizhesse programjait és javítsa a virtuális üzembe helyezési lehetőségeket.

KUKA OLP megoldás

KUKA robotok programozása KUKA Robot Language (KRL) nyelven a Visual Components robotprogramozási felületén. A Visual Components-ből közvetlenül átviheti projektjeit a KUKA virtuális vezérlőre (KUKA.OfficeLite), valamint a fizikai vezérlőkre. Javítsa a virtuális üzembe helyezést és validálja programjait pontosabb ciklusidőkkel, robotpályákkal és ütközésfelismeréssel.

ABB Robot Connectivity

Csatlakoztassa szimulációit közvetlenül az ABB RobotStudio (virtuális) vagy fizikai robotvezérlőkkel az ABB robotjaihoz és validálja programjait pontosabb ciklusidőkkel és robotpályákkal. Távolról pontosan nyomon követheti gyártórendszerei teljesítményét, valamint kommunikálhat és együttműködhet kollégáival és ügyfeleivel. Használja az ingyenesen használható poszt-processzort, hogy robotprogramjait zökkenőmentesen átemelje a fizikai vagy virtuális ABB robotvezérlőkre.

Fanuc Robot Kapcsolat

A Fanuc RoboGuide-ban futtatott robotvezérlőket közvetlenül a Visual Components-ben futtatott szimulációihoz csatlakoztathatja digitális iker és a virtuális üzembe helyezési feladatai vizualizálásához. Validálja programjait pontosabb ciklusidőkkel és robotpályákkal. Távolról felügyelheti gyártórendszerei teljesítményét a Fanuc robotokkal, továbbá a VR segítségével lehetőség van a partnereivel és ügyfeleivel való  együttműködésre, és programjainak bemutatására.

Siemens S7 – PLC kapcsolat

A Siemens S7 PLC Connectivity támogatja a legtöbb fizikai és szimulált Siemens PLC-vel való natív csatlakozást, beleértve a régebbi modelleket is. Ez a natív kapcsolat gyorsabb kommunikációs sebességet biztosít a fizikai S7-1200 vezérlőkkel, és támogatja az S7- PLCSIM-hez való csatlakozást.

WinMOD és SIMIT

A WinMOD és a SIMIT csatlakozómodulok lehetővé teszik a kommunikációt számos fizikai és virtuális automatizálási rendszerrel. Ellenőrizze PLC programjait és robotkinematikáját számos gyártóspecifikus vezérlővel való összeköttetés révén. A SIMIT csatlakoztathatóság megnyitja az ajtót a Siemens automatizálási rendszerek teljes skálájához, beleértve a PLCSIM Advanced-et, PLCSIM-et, virtuális vezérlőket, SIMIT UNIT-ot és PLC-ket.

FBX Exportáló

Hozza létre és ossza meg terveit gyorsan és könnyedén FBX formátumban történő exportálással. A funkció tartalmazza a 3D objektumok vázainak és kényszereinek exportálási lehetőségét.

Fejlett robotprogramozás

A robotok gyorsan és részletes kinematikával programozhatók,
majd szimulációk segítségével megjeleníthetők a különböző gyakorlati alkalmazásokhoz,
többek között hegesztéshez, tömítéshez, vágáshoz, festéshez, anyagmozgatáshoz.

Geometriai CAD-adatok a robotpályákhoz

Könnyen megkülönböztetheti egymástól az importált CAD fájlok jellemzőit. A 3D geometria motor elemzi az importált CAD modelleket, majd jól strukturált adatokat szolgáltat a geometriai felületekről, görbékről és görbehurkokról. Használja a topológia API-t saját robotpálya tervezési és tanítási eszközök kifejlesztéséhez.

Görbe menti robotpályák

Tanítsa meg a pozíciók útvonalait a robotoknak, majd készítsen ezekről szimulációt rövid idő alatt. Az élek és görbék kiválasztására szolgáló eszközök segítenek a robotpályák kiválasztásában és szerkesztésében olyan műveletkehez, mint a robothegesztés, megmunkálás, festék- és vízsugaras műveletek, tömítés és vágás.

Festési folyamat vizualizálása

Vizualizálja a felületekre történő festékfelvitel és a rétegvastagság mérését, ezáltal csökkentve a robot tanítási idejét és javítva a pályatervezést.

VRC kapcsolat UR és Stäubli vezerlőkhöz

Az Universal Robot Connectivity bővítmény segítségével csatlakoztatható a Universal Robot vezérlő, lehetővé téve egy szimulált, valósághű mozgásokkal rendelkező robot futtatását. A Stäubli Connectivity bővítmény támogatja a robotprogram pozícióinak létrehozását/szerkesztését és futtatását a Stäubli CS8 és CS9 vezérlővel a program működésének és a ciklusidők ellenőrzésére.

Interaktív VR

Lépjen kapcsolatba szimulációkkal a virtuális valóságban. Működjön együtt jobban a projektben érdekelt felekkel, és növelje hitelességét a magával ragadó prezentációkkal és képzési anyagokkal.

Web Viewer egyéni HMI-khez

Hatékonyabban mutathatja be koncepcióit és terveit egyéni HMI-k segítségével a Visual Components 3D munkaterületén és/vagy Visual Components Experience streaming funkció és a webes megjelenítő használatával. Képezze az üzemi személyzetet, vagy vonja be az érdekelt feleket a jobb beruházási és üzemeltetési döntések meghozatalához.

+ az Essentials csomag összes funkciója

A Visual Components Essentials az alapvető gyártásszimulációs termékünk.
Tervezze meg, építse meg és szimulálja a jövő gyárát kész komponensek felhasználásával.

Gyár szimuláció
A gyári szimuláció minden alapvető eszközt biztosít a szimulációk gyors megtervezéséhez és beállításához egy interaktív, felhasználóbarát környezetben, valamint az eredmények egyszerű exportálásához és megosztásához.
Alapvető virtuális üzembe helyezés
Tesztelje és validálja virtuális modelljeinek működését a szimulációk és a vezérlőrendszerek összekapcsolásával. A fizikai kivitelezés előtt győződjön meg arról, hogy termelési rendszerei jól integráltak és hatékonyan működnek.
Alap robot programozás
Az offline robotprogramozási (OLP) eszközökkel gyorsan megtaníthatja és programozhatja a robotokat és a cobotokat az Ön egyéni igényeinek megfelelően virtuális környezetben. Az OLP-vel időt és költségeket takaríthat meg a robotok és cobotok virtuális integrálásával az alkalmazásaihoz.
Értékesítési tartalom létrehozása
Létrehozhat és megoszthat lenyűgöző értékesítési anyagokat projektjeiről különböző szabványos formátumokban. Egyszerű tartalomkészítő eszközökkel vizualizálhatja és kommunikálhatja a projekt összes fázisát és eredményét.
Visual Components élmény mobiltelefonon
Az ingyenesen letölthető mobilalkalmazásunk segítségével könnyedén megoszthatja és átélheti a szimulációkat okostelefonjain
Virtuális valóság
Lépjen be szimulációiba a virtuális valóság segítségével, és használja a tartalmat, hogy magával ragadó és részletes javaslatokkal javítsa prezentációit.

Professional

+ Az alábbi csomag összes funkciója

A Visual Components Professional a szoftvercsalád komponenskészítő megoldása.
Tervezze meg és hozza létre saját komponenseit a 3D világban történő szimulációhoz.

Cad adatok átalakítása szimulációs modellekké
Tervezzen és szimuláljon valósághű gyártási alkalmazásokat könnyen használható modellezési funkciókkal. Hozzon létre 3D geometriákat a semmiből, importálja meglévő CAD fájljait, vagy módosítsa a könyvtárunkban rendelkezésre álló bármelyik alkatrészt és alakítsa át azokat szimulációra alkalmas modellekké.

Találja meg az önnek legjobban megfelelő terméket

Akár a gyártási megoldások gyors megtervezéséhez és bemutatásához keres eszközt,
akár az offline programozási alkalmazások működtetéséhez egy platformot,
nálunk megtalálhatja a megfelelő megoldást.

Tekintse meg a 3D gyártásszimulációs termékcsaládunkat.

Essentials

Tervezze meg,
építse meg és szimulálja a jövő gyárát
kész komponensek felhasználásával.

Professional

Tervezze meg
és hozza létre saját komponenseit
a 3D-s világunkban történő szimulációhoz.

Premium

Virtualizálja gyárát
teljes gyártás szimulációs
megoldásunkkal.

Scroll to Top