PREMIUM

A Visual Components Premium segítségével lehetősége nyílik üzemének virtualizására

Ez a termék az eddigiek közül a legösszetettebb

Mindent magába foglal, amit az Essentials és a Professional programok, illetve azokon felül még több funkcióval rendelkezik, melyek lehetőséget adnak a magasabb szintű robotikai tevékenységekre.

Festés folyamatok vizualizációja

Segítségével vizualizálhatja a Paint alkalmazás felszíneken való működését, illetve megmérheti a borítás vastagságát, ezáltal csökkenheti a robot tanulási idejét és javíthatja a mozgás tervezését.

Virtuális topológia

Egyszerűen megkülönböztethetővé teszi a 3D világba importált CAD fájlok funkcióit.

A 3D geometrikus motor megvizsgál minden importált CAD modellt, majd jól strukturált adatokat készít a geometrikus felszínekről, görbületekről és görbületi hurkokról. Ennek a funkciónak előnye, hogy a topológiai API használatával Ön fejlesztheti a robot útvonaltervezési és tanulási eszközeit.

Görbementi mozgás betanítása

A Curve Teaching Tool segítségével gyorsabban tervezheti meg a robotok útvonalát.

Ez a funkció a tárgy geometriájának vizsgálatával, útvonal előrejelzések készítésével valamint útvonalak javaslatával automatizálja a robotok útjának megtervezését.

Készítsen részletes útvonalat

Robotok segítségével gyorsan elkészítheti és szimulálhatja a gyártási útvonal során használt pozíciók elhelyezkedési sorrendjét.

A rendelkezésre álló él és görbületválaszték segíti Önt a robot útvonalának kiválasztásában és szerkesztésében az olyan gyakorlati tevékenységekhez, mint a hegesztés, a gépek gondozása, a festés, a vízsugarak működtetése, a tömítés vagy a vágás.

VRC kapcsolat az UR-hez és a Stäubli-hoz

A Universal Robot (UR) bővítmény (plug-in) segítségével lehetőség van a Universal Robot vezérlőhöz való kapcsolódásra, ezzel egy valósághű mozgást végző robot szimulálására.

A Stäubli add-on (bővítmény) támogatja a Visual Componentsben lévő Staubli robot összekapcsolását Stäubli CS8 vezérlővel, ezáltal programok létrehozását, módosítását és futtatását a működés és a ciklusidők hitelesítésének érdekében. Támogatja továbbá a helyzet adatok átvitelét a szimulált és a valós vezérlő között.

Interaktív VR

Élő kapcsolat hozható létre a Visual Components Experience-szel, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy interakcióba lépjen a VR környezettel.

Scroll to Top