PLATFORM

A Visual Components az OEM vásárlóink igényeinek megfelelően tervezett és egy erőteljes, rugalmas, mérhető platformra épült.

A magas teljesítményű 3D szimulációs motor és a nyílt API (felhasználói felület) segítségével Ön a platformon egyszerűen felépítheti és személyre szabhatja a saját szimulációját

DELFOI

A robotok programozásának, az applikációk fejlesztésének, a szoftverek kivitelezésének felgyorsítása

Amikor a Delfoi az offline programozó szoftverének helyszínéül szolgáló platformot keresett, a rugalmasságot és a nyitottságot tartotta szem előtt. A Visual Components ezt és még ennél többet is meg tudott adni számukra. Segítségével a Delfoi képes volt a konfigurálási és beállítási munkák nagy többségét automatizálni, jelentős időt spórolva ezzel maguknak és vásárlóiknak is.

“Olyan termékeket szerettünk volna létrehozni, ami felette áll a piacon elérhető többi applikációnak. A Visual Components volt a platformok kérdésében a szakértő és ők képesek voltak megadni számunkra szükséges supportot.”
– Heikki Aalto, Vice President
DELFOI

OCTOPUZ

Rugalmasabb megoldások létrehozása az offline robotprogramozáshoz

Az OCTOPUZ egy rendkívül sokoldalú szimulációs platformra talált a Visual Components használata során, mely képes kivitelezni az offline robotprogramozást, nagy rugalmasságot kínál az applikációk fejlesztéséhez és a robotgyártás széleskörű könyvtárát nyújtja.

„A Visual Components egy rendkívül sokoldalú platform. Vizualizálhatjuk a teljes folyamatot a kezdetektől a befejezésig, ahelyett, hogy egyetlen szempontra fókuszálnánk.”
– Edward House, CEO
OCTOPUZ Inc.

KUKA

Magasan fejlesztett, kész megoldás a robotgyártók számára

A KUKA azért döntött a Visual Components mellett, mert ez egy készen elérhető, gyakorlati és magas szinten fejlesztett platform. A KUKA-nak előnye származott abból, hogy egy platformon kombinálhatta az anyagáramlást és a robot szimulációt, valamint a plug-and-play felszerelés könyvtár használatából, mellyel megtámogathatta az üzleti partnerei eladási folyamatait.

” A Visual Components rugalmassága és kiváló együttműködése az R&D-vel szabadságot és lehetőséget ad számunkra, robotjaink a változatos iparágaknak megfelelő fejlesztésében. Szintén örülünk a szoftver nyitott, alkotóelemeken alapuló architektúrájának “
– Andreas Keibel, Project Leader
KUKA Roboter GmbH

FLEXLINK

Nem csak egy platform, hanem partneri viszony

A Flexlink szerette volna mozgásba hozni a saját Flexlink Design Tool szoftverét, ehhez pedig nem csak egy platformot, hanem partnert keresett. A Visual Components választásával egy tapasztalt és elkötelezett szakmai partnert, valamint egy rugalmas és folyamatosan fejlődő platformot találtak.

” Azért választottuk a Visual Components szoftvert, mert rugalmas, ami végtelen lehetőséget biztosít számunkra, a Flexlink Design Tool fejlesztésére. A Visual Components csapata nagy nyitottságot és hajlandóságot mutat, hogy terméküket a következő szintre emeljék és minden ilyen lépésük új lehetőségeket nyújt számunkra a mindennapi munkához. “
– Johan Wester, Software Manager
FlexLink

Scroll to Top