Onshape Free

Modern CAD-eszköz díjmentesen

Az Onshape Free a nem hivatásos tervezők számára is elérhetővé teszi a teljeskörűen használható modern CAD-eszközöket

A hobbisták, alkotók és azok, akik vállalják a terveik megosztását, az Onshape Free használatával díjmentesen megvalósíthatják a terveiket a régi CAD-rendszerek jól ismert nehézségei nélkül. Az Onshape bármilyen eszközről elérhető, soha nem vesznek el belőle az adatok és rendkívül egyszerűvé teszi a tervek megosztását és az együttműködést. A privát tervezési adatok létrehozásának lehetőségéről az Onshape ipari változat oldalon tájékozódhat.

A modern CAD-platformban rejlő erő

Az Onshape a Parametrikus modellezés 2.0-át használja, így jelentősen csökkenti a tervezési időt. A Parametrikus modellezés 2.0 a modellezés kiemelkedő módja, amelyben magában foglalja a többrészes tervezést, a konfigurációkat, az egyidejű lemezszerszámokat, a szabványos tartalmat és a kontextuson belüli tervezést.

Fejlessze tökéletesre a CAD-képességeit!

Az Onshape gazdag, saját tempóban végezhető tananyag készlete és aktív közössége praktikussá és élvezetessé teszi az Onshape modern CAD-rendszerének elsajátítását.

Tökéletes a nyílt forráskódú együttműködéshez

Annak köszönhetően, hogy az összes CAD-dokumentuma nyilvánosan látható és másolható, minden eddiginél könnyebb a tervek megosztása és az együttműködés a munkatársak között. Tervezési adatai bárhonnan elérhetők a böngészőn keresztül bármely számítógépről, illetve iOS vagy Android mobileszközről.

Scroll to Top