Manufacturing Execution System MES PHARIS®

Moduláris gyártástámogatási rendszer – teljes körű gyártástervező, -ütemező és -monitorozó szoftver

A UNIS PHARIS® moduláris gyártástámogatási rendszere (Manufacturing Execution System, MES) teljes körű gyártástervező rendszer, amely lehetővé teszi a gyártási folyamat tervezését és ütemezését, a gyártási folyamat és a karbantartás ellenőrzését, illetve tartalmaz logisztika és Kanban modult is. A MES PHARIS® a teljes gyártási folyamat felügyeletét biztosítja a munka megrendelésétől a termék kibocsátásáig és raktározásáig.

A rendszer folyamatosan felügyeli, és valós időben ellenőrzi a gyártási folyamatot a gyártóberendezésektől (pl. fröccsöntő és CNC gépek, szerelősorok stb.) való folyamatos adatgyűjtésnek köszönhetően és hosszú távon tárolja is az adatokat. Ily módon a gyártó cégek elemezhetik a termelés hatékonyságát a termelés növelése érdekében, illetve folyamatos visszajelzést kaphatnak profitabilitásukról.

Kérje kedvezményes árajánlatunkat!

FIGYELEM! Csak abban az esetben tudunk az Ön számára árajánlatot adni, ha hozzájárul adatai kezeléséhez az S&T által és elfogadja az S&T Consulting Hungary Kft. Adatkezelési szabályzatában Adatait max. 5 évig kezeljük. 5 év után újra kérjük az engedélyét. Ha 5 éven belül meggondolja magát, bármikor rendelkezhet adatai törléséről, illetve kérheti adatainak módosítását, vagy a kapcsolati módok megváltoztatását.

Vezetéknév

Keresztnév

Beosztás

Cégnév

Hozzájárul-e, hogy az S&T kezelje az Ön adatait?

Kérjük adja meg, milyen módon engedélyezi a kapcsolattartást!

Kérek hírlevelet

Mobil

Email cím

Tárgy

Üzenet


S&T Consulting Hungary Kft.
Telefon: +36 1 371 8060 • E-mail: cad@snt.hu

Kapcsolódó blogbejegyzések