Ismerkedjen meg az S&T Consulting Hungary Kft által forgalmazott CAD/CAM/Szimulációs termékekkel!

PTC termékek

Töltse le, telepítse és próbálja ki ingyenes verzióinkat!

Creo Parametric – Ipari felhasználóknak (30 napos próbaverzió)

PTC Creo ™ Magyarország piacvezető, csúcskategóriás CAD/CAM/CAE rendszere. A PTC Creo műszaki kompromisszumok nélküli, de mégis elérhető árú 3D/2D CAD/CAM/CAE termékfejlesztő rendszer. A szoftver egységes környezetben nyújtja a formatervezés, és CAD tervezés, a szerszámtervezés, NC technológia, szimuláció és mérnöki vizualizáció legjavát.

Creo – Diákoknak (1 éves díjmentes Student verzió)

A PTC Academic Program keretein belül az egyetemisták ingyenesen letölthetik és használhatják a Creo -t egy éven keresztül, és ez igény szerint meghosszabbítható!

Mathcad Prime 4.0 (30 napos próbaverzió)

Mérnöki számítások készítése és dokumentálása. Több mint 250000 ipari szakember használja a Mathcad-et világszerte műszaki számítások elvégzésére, megosztására és dokumentálására. A könnyen használható jegyzetfüzet-szerű grafikus felhasználói felület ideális eszközzé teszik a Mathcad-et a tudás rögzítésére, a számítások újra használására és a mérnöki együttműködésre.

NCG CAM

NCG CAM (30 napos próbaverzió)

Prémium kategóriás CAD független HSM maró szoftver 5 tengelyig.
A piac talán leggyorsabb HSM CAM rendszere . Örök license-ként és bérletként is beszerezhető.

Altair

Altair Inspire (30 napos próbaverzió)

Fejlesztés a legmagasabb szinten. A solidThinking Inspire segítségével villámgyorsan és automatizáltan hozhat létre optimalizált konstrukciókat minimális tömeggel.

Scroll to Top