VINOP-1.2.1-21

Pályázat Infor LN vállalatirányítási rendszerrel

480px-Infor_logo.svg

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Újítsa meg technológiáját, növelje termelékenységét kedvező TCO-val, gyorsan megtérülő, Ipar 4.0 képességekkel rendelkező, modern, gyártási, erőforrástervezési, ellátási lánc, pénzügyi, projekt- és szerviz életciklus-menedzsment megoldással, az Infor LN-nel vagy akár komplett iparágára optimalizált csomaggal miközben egy új felhasználói élménnyel is gazdagodik.

A pályázat célja

A vállalkozásoknak folyamatosan újabb és újabb kihívásoknak kell megfelelnie és az ezekhez való alkalmazkodás folyamatában kulcsfontosságú őket segíteni. A hazai KKV-k a magyar gazdaság fejlesztési potenciálját képezik, ugyanakkor termelékenységük, szervezeti működésük, emberi erőforrásaik, digitális felkészültségük tekintetében még jelentősen elmaradnak európai versenytársaiktól.

A támogatás összege és formája:

  • 10 millió Ft – 629,3 millió Ft között
  • Feltételesen visszatérítendő támogatás, melynek maximális mértéke az összes elszámolható költség 70%-a. Adott feltételek teljesülése esetén részben vagy egészben vissza nem térítendővé alakul.
A támogatás igénybevételére jogosultak köre

Olyan mikro-, kis-, és középvállalkozások, amelyek:

  • rendelkeznek legalább 1 lezárt, teljes üzleti évvel,
  • fejlesztéseiket Budapest területén kívül szeretnék megvalósítani,
  • éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelem benyújtását megelőző utolsó lezárt, teljes üzleti évben 3 fő volt,
  • Magyarország területén székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, kettős könyvvitelt vezető egyéni vállalkozók és egyéni cégek, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei.
A pályázatok benyújtásának határideje

A támogatási kérelmeket több szakaszban lehet benyújtani:

  • 1. szakasz: 2021. március 1-16.
  • 2. szakasz: 2021. június 15-30.
  • 3. szakasz: 2021. szeptember 30 – október 15.
  • 4. szakasz: 2022. február 1-15.

A 3-4. benyújtási szakaszban csak mikrovállalkozások vagy azok a kis- és középvállalkozások nyújthatnak be támogatási kérelmet, amelyek fejlesztéseiket szabad vállalkozási zónának minősülő településen valósítják meg.

Megvalósításra rendelkezésre álló időtartam:  24 hónap

Jelentkezés a pályázatra

Scroll to Top