Iparág specifikus funkcionalitás az Infor LN-el

Próbáld ki az Infor LN legfrissebb verzióját, az Infor LN 10.6-ot. Gyárthat akár a Légi és hadiiparnak, a Járműiparnak, a Csúcstechnológiát felvonultató elektronikai iparnak vagy Ipari gépészeti iparnak, Infor LN-nek megvannak a funkciói és képességei, hogy kiszolgáljon bármely üzleti elvárást.

Az integráció által, iparág specifikus valós idejű adatok gyűjtésével és elemzésével megfigyeli a Vállalata prioritási mutatóit, mellyel fejleszti a kommunikációt az ügyfelekkel és a beszállítókkal egyaránt a világ bármely pontján. Az új letisztult kezelőfelület által az Infor LN 10.6-tal könnyebb az üzleti folyamatok menedzselése üzemi szinten és az ellátási láncodon keresztül azáltal, hogy még világosabb az integrációja a pénzügyeknek, minőség menedzsmentnek, szerviz menedzsmentnek, rendelés menedzsmentnek és az üzleti partnereknek.

Infor LN első pillantásra:

  • Önálló, globális ERP
  • Komplex gyártókra tervezve (ETO, MTO, MTS termelési stratégiával)
  • Iparág specifikus kulcsmutatók, kezelőfelületek, jelentések „lefúrási” képességgel
  • Helyben telepített vagy Felhő szolgáltatásként
  • Virtualizált technológiai platform
  • 21 nyelven elérhető
  • Törvények és előírások 49 országra

Különleges képességek

Növekedjen a digitális transzformáció világában az Infor LN-el. Több mint 4500 gyártó használja az Infor LN-t. Számukra már bizonyított, hogy egy jól implementált ERP segít fejleszteni, gyorsítani és modernizálni a komplex gyártói folyamatokat. Mikor a gyártási művelet igényli a részletes követését a milliónyi alkatrésznek, több ezer forrásból világszerte, a tervezett cikkektől a karbantartott tételekig, bízhat az Infor LN-ben.

Dinamikus vállalati modellező

Hatékonyságra késztető globális folyamat standardizáló funkciók, amik képessé teszik hasznosítani az ipar legjobb gyakorlatait, fejlessze a saját folyamat modelljét és alkalmazza bárhol a világon, igazítsa méretre, szerkezetre és szabályzásra. Piac változásait és az új innovációk előnyeit kihasználva, azokra gyorsan reagálva könnyen változtatható modell a folyamatok utólagos frissített implementációjával.

Szerelő sori vezérlés

Precízen szinkronba hozza az anyagokat a gyártói műveletekkel, hogy összetett termékek összeszerelése a tömeggyártás hatékonyságával és profitabilitásával történjen. Gyorsan reagál az utolsó pillanatbeli vevői módosításokra készen kapott legjobb eseti gyakorlatokkal, amikkel elérhető a JIT – Just in Time – és az ILS – In Line Sequence –  a rendelésre gyártás folyamatainál használva a konfigurálható szerelősorokat.

Azonosító nyomon követés

Lekövethető egyedi komponensek és megosztható információként akár az értékláncon keresztül és a gyártás után. Infor LN-nel a termékek teljes átláthatóságát kapja, elérhetővé teszi, hogy bevételt generáljon a szerviz és karbantartási munkálatokból jóval a termékek leszállítását követően. Menedzselje a szervizelési terveket, kövesse a garanciális ügyeket és tervezzen a termék kivezetési szakaszában újra hasznosítással vagy használatból kivonással.

Scroll to Top