SolidMillTurn®

A megmunkálással foglalkozó cégek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a megmunkáló központok, amelyek egyszerre biztosítják a marás, esztergálás és fúrás lehetőségét.

Ezek a kifinomult gépek lehetővé teszik a marás és esztergálás művelet egyidejű alkalmazását, egy felfogásban. Az eszterga megmunkálóközpontok óriási potenciállal rendelkeznek nyereségesség szempontjából, de bonyolultságuk miatt megnövekedett programozási kihívásokkal találkozhatunk. A CAM-rendszer kulcsfontosságú tényezője a mill-turn egyenlet sikerének. Ez egy kritikus választás, amely meghatározza a gép beruházásának végső megtérülését.

Az ESPRIT friss, érdekes megközelítést kínál a komplex többfunkciós gépek programozásával kapcsolatos problémák megoldására, például gépspecifikus post-processzorokat és szerszámgép kinematikai definíciókat. Képzelje el, hogy a többfunkciós gép programozását előre konfigurált, valósághű munkakörnyezetben végezheti el – melyet a szerszámgépgyártókkal együttműködve fejlesztettek ki, és alaposan teszteltek ipari körülmények között. Az ESPRIT a szerszámgépgyártók és a program fejlesztője között kialakult szoros együttműködés eredménye. Használjon ESPRIT-et és aknázza ki a szerszámgépben rejlő lehetőségeket!

Scroll to Top