Forgó szerszámos technológia

Forgó szerszámos esztergálás

Forgó szerszámmal folytatott esztergálás esetén a szerszám élettartama 2000% -os növekedést érhet el, és megnyitja az ajtót az új esztergálási technikák előtt.

Új megközelítés

Ez az új vágási technológia egy speciális lapkát alkalmaz egy hengeres szerszámszár alján, amelyet forgó orsóba helyeznek. A forgószerszám forgása gyorsabb hőelvezetést eredményez, mivel mind a hő, mind a kopás a szerszám teljes átmérőjében kerül elosztásra. Ez lehetővé teszi a száraz megmunkálást, ezzel kiküszöbölve a hűtőfolyadék költségeit és az ártalmatlanítását. B-tengelyes tengelyre szerelve a szerszám is bedönthető, tovább javítva a hűtés feltételeit.

Előnyök

“Ez a technológia minden előnye miatt ígéretes lehet Ön számára,” mondta Olivier Thenoz, a DP menedzsere. “Végül jobb termelékenységet eredményez.”

“A forgószerszám előnye, hogy a szerszámon nincs egyetlen pont sem, amely állandó érintkezésben lenne a munkadarabbal, és ez nagyon jó a hőelvezetés és a szerszám kopás szempontjából. A vágási körülményeket már nem korlátozza a hő, ami a forgácsolási folyamatban keletkezett, csak a szerszámgép teljesítménye. ”

A forgó esztergáló szerszámot a Mori Seiki és a Kennametal Inc. közösen dolgozták ki, míg a szerszám programozására használt megoldást a DP Technology fejlesztette ki.

Kérje kedvezményes árajánlatunkat vagy keresse cégünket további információkért.

Scroll to Top