A végső megoldás 5-tengelyes megmunkálógépekhez

Az ESPRIT megfelel minden 5-tengelyes szerszámgép követelménynek, mellette magas hatékonyságot és optimális simított felületi minőséget biztosít.

A megmunkálási környezet teljes, valósághű szimulációja a könnyen kezelhető felülettel párosulva alkalmas az Ön 5-tengelyes megmunkálógépén minden lehetőségének kiaknázására.

Szerszámgép megoldások

Az ESPRIT teljes szerszámgép megoldása magában foglalja bármely CAD geometria beolvasását, valósághű szimulációt biztosít és pontos G-kódot szolgáltat. Az ESPRIT rendelkezik dedikált, gyártásban hitelesített poszt-processzorokkal majd minden szerszámgéphez. Az ESPRIT professzionális terméktámogatási rendszerrel segíti a felhasználókat, poszt-processzor könyvtárat, makró funkciókat, kiegészítő alkalmazásokat, technikai cikkeket és felhasználói fórumot biztosít ügyfeleinek.

A DP Technology által fejlesztett ESPRIT önállóan alkalmazható CAM megoldás, ugyanakkor gyakorlatilag bármilyen CAD szoftverből származó modellt képes közvetlenül beolvasni és megmunkálni. A szoftvert olyan alkatrészgyártóknak ajánljuk elsősorban, akiknél nem a tervezés, hanem a gyártás kapja a fő hangsúlyt, jellemzően többféle CAD formátumból dolgoznak, valamint számos különböző szerszámgéppel rendelkeznek.

Az ESPRIT képes a piac meghatározó CAD rendszereiből – Creo (Pro/ENGINEER), CATIA, Solidworks, Inventor, UG NX, Solidedge – közvetlenül modelleket beolvasni. Ezzel megtakarítható az utólagos javítás, és elejét lehet venni a legtöbb programozási nehézségnek.

Scroll to Top