legújabb technológiák

A Creo lebontotta a korlátokat

Additív gyártás

Tervezzen, optimalizáljon, ellenőrizzen és nyomtasson, mindezt a Creo-ból

Nyomtassa ki pontosan azt, amit lát a képernyőjén. Creo 5.0 megszünteti a korlátozásokat a 3D CAD és a 3D nyomtatás között. Az additív gyártás megváltoztatja a terméktervezést.

A Creo 5.0 Additív gyártás modul lehetővé teszi, hogy egyetlen egy szoftveren belül tervezzen, optimalizáljon, jóváhagyjon és nyomtasson.

 • Parametrikus rács építőelemeket kínál a tömör térrészek lecserélésére.
 • Közvetlenül kapcsolódik a 3D Systems és a Stratasys nyomtatókhoz.
 • A Materialize-on keresztül számos más nyomtatót is közvetlenül kezel.
 • Követi, ellenőrzi és irányítja a nyomtatási folyamatokat.
 • Kiküszöböli az emberek által elkövetett hibákat.
 • Közvetlen kapcsolatot biztosít a szolgáltató irodákhoz.
 • Továbbfejlesztett gyors prototípuskészítés.
 • Műanyag és fémnyomtatás egyaránt. Fejlett támaszték tervezéssel.

Creo legújabb technológiák

Product Insight

Create better products by replacing design assumptions with facts using the Creo Product Insight Extension and the power of the IoT.

Replace Design Assumptions with Facts

The Creo Product Insight Extension allows you to take advantage of the IoT and replace design assumptions with facts. The software allows you to collect real-world product, data from the test-bed to the field, and bring that data back into your CAD design. This allows you to improve new product designs, create new smart products, and conduct trend analysis to design future generations of products. Finally, the Creo Product Insight Extension is fully integrated with ThingWorx, the world’s leading industrial IoT platform, making it easier to collect and share product usage data.

With the Creo Product Insight Extension you can:

 • Validate design requirements by replacing assumptions with real world data
 • Decrease reliance on physical prototyping
 • Optimize the use of sensors
 • Ensure new product designs provide the necessary data streams
 • Improve the quality of current and next-generation products by identifying and correcting design flaws
 • Identify business opportunities for new products, features, or product extensions

Model-Based Definition (MBD)

Modell alapú termékdefiníció – Model-Based Definition (MBD)

A Creo lebontotta a korlátokat a sikeres modell alapú termékdefiníció alkalmazása előtt. Az MBD információk létrehozása minden tervezői csomagban elérhető felár nélkül. Az MBD-vel az összes termékinformáció egyetlen 3D-s modellben tárolódik és a mérnököktől kezdve a beszerzőkig mindenki számára elérhető, vagy a Creo vagy az ingyenes Creo View Express nézegető alkalmazással. A megoldással Ön könnyedén helyezhet el közvetlenül a 3D-s modelleken: 3D-s méreteket, tűréseket, illesztéseket, felületi érdességeket, alak- és helyzettűréseket, tételszámokat stb.

Az MBD előnyei

 • megvalósulhat a papírmentes tervezés, gyártás, ezáltal idő és költség megtakarítás érhető el
 • egyértelműbbé válnak a tervek, és csökken a hibázás lehetősége
 • a rajzi definíciók a modell részét képezik, emiatt kevesebb objektumot kell kezelni, egyszerűsödik a PDM

Az opcionális GD&T Advisor modul segítségével tovább automatizálható a folyamat és kiküszöbölhetők az emberi hibák. A modul

 • nemzetközi szabványok szerint ellenőrzi a létrehozott definíciókat
 • szintaktikai ellenőrzéseket végez
 • megkönnyíti a GD&T (Geometric Dimensioning and Tolerancing – geometriai méretezés és tűrésezés) megértését, alkalmazását.

Kiterjesztett valóság – Augmented Reality

Lássa el kiterjesztett valóság alapú élményekkel termékeit

A Creo 4.0-val * a digitális terveit átalakíthatja fizikai valósággá. A kulcs a kiterjesztett valóság (Augmented Reality-AR). A kiterjesztett valósággal a fizikai és a digitális világ összeolvad. Képzeljen el egy lenyűgöző tervezési előnézetet, amivel a terveit a való világban is megtapasztalhatja, ahol egyetlen kattintással képes lesz 3D-s reprezentációval ellátni termékeit. Kibővítettük a Creo-t a ThingWorx Studio-val, a világ vezető AR platformjával. Most már néhány kattintással létrehozhat és publikálhat AR élményeket közvetlenül a Creo-ból, programozói tudás nélkül.

PTC THINGWORX

További opcionális haladó Augmented Reality funkciók a ThingWorx-ben
Hogyan készítsünk Augmented Reality élményt
Creo-val – 2 perc alatt?

A Creo 4.0 az m010-es buildtől kezdve díjmentes augmented reality (kiterjesztett valóság) alkalmazást biztosít minden csomagban. A rendszerrel pár kattintással készíthetünk kiterjesztett valóság élményeket, amiket aztán megoszthatunk a partnerekkel, beszállítókkal, vásárlókkal. A tartalom fogyasztói számára különleges módon tudjuk prezentálni a termékeinket. A kiterjesztett valóság élmények vásári bemutatók céljából is kiváló eszköz lehet. A Creo fejlesztője, a PTC biztosítja a kiterjesztett valóság élmények megosztásához szükséges felhő alapú infrastruktúrát is. A rendszer mindig az 5 legutóbbi élményt tárolja 6 hónapig.

Töltse le a ThingWorx View alkalmazást, nyomtassa ki a ThingMark-ot, és tapasztalja meg a kiterjesztett valóság és a ThingWorx Studio erejét. ThingWorx View-t letöltheti az Apple Store-ból, a Google Play Store-ból vagy a Microsoft App Store-ból.

* A Creo 4M010-től elérhető

Scroll to Top