CREO 5.0

Tervezzen úgy,
ahogy mindig is szeretett volna!

CREO 5.0

Tervezzen úgy,
ahogy mindig is szeretett volna!

A Creo 5.0 már elérhető!

A Creo 5.0 segítségével jobb termékeket tervezhet hatékonyabban, felgyorsíthatja az innovációt, újrahasznosíthatja a meglévő konstrukciókat és a tervezés során a feltételezéseket tényekkel helyettesítheti.

Szabadítsa fel a lehetőségeket a Creo 5.0-val

Creo 5.0 főbb újdonságai:

  • Tovább finomított felhasználói felület
  • Modellezési fejlesztések a nagyobb produktivitás érdekében
  • Új funkciók: topológiai optimalizálás, áramlástani szimuláció (CFD – computational fluid dynamics), additív gyártás, HSM CAM szerszámgyártóknak, augmented reality (AR) és a Unite multi-CAD megoldás kiterjesztése
Általános produktivitás fejlesztések

Gyorsítson az új funkciókkal:

  • Spirális söprés testmodellel (nem 2D-s profillal)
  • Vázlat régiók
  • Felhasználói felületi fejlesztések
  • Tervezés perspektivikus nézetben
  • Továbbfejlesztett lekerekítés kezelés formázási ferdeségeken
  • Lemeztervezési fejlesztések
  • Új haladó felületmodellezési lehetőségek
Modellezés

Új — Topology Optimization modul**

Miután megadtuk a célfüggvényt és a peremfeltételeket, rábízhatjuk a Creo 5. 0 Topology Optimization modulra, hogy készítsen egy optimalizált, precíz, azonnal megmunkálható, vagy nyomtatható 3D geometriát a számunkra. Ami régebben hosszú órákat, vagy napokat vett igénybe, most pár másodperc alatt elkészül. Valahogy így kellett volna eddig is tervezni…

Szimuláció és analízis

ÚJ! – áramlástani szimuláció

Komplett áramlástani szimulációs megoldás (Computational Fluid Dynamics – CFD) Creo-n belül, a CAD mérnököknek tervezve. Minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy a Creo elhagyása nélkül vizsgálhassa meg termékei gáz vagy folyadék áramlással kapcsolatos viselkedését akár a tervevési folyamat legelején is. Szűrje ki a hibákat és optimalizálja termékeit költséges fizikai prototípusok nélkül.

CAM és gyártás

Additív gyártás

A Creo 5.0 mind a polimer mind a fémnyomtatást automatizálja. A szoftver közvetlenül támogatja a népszerűbb Stratasys és 3D Systems nyomtatókat és a Materialise által kezelt nyomtatókat egyaránt.

HSM marás szerszámgyártáshoz

Ez az új modul nagysebességű marópályákat (HSM) készít szerszámgyártáshoz. Az új modullal nagy komplexitású modellek is gyorsan és játszi könnyedséggel marhatók meg. Mivel mindez a Creo-n belül történik, ha változnak a modellek, az NC pályák automatikusan frissülnek.

Együttműködés

Augmented Reality (AR)
Az AR ereje minden Creo munkahelyen elérhető. Pár kattintással bárki AR élményeket publikálhat közvetlenül a modelljéből.  A Creo 5.0 új modulja lehetővé teszi az AR élmények megosztásainak kontrollját, menedzselését.

Multi-CAD

A Creo 5.0-ben az eddig is robusztus UNITE technológia az Autodesk Inventor fileok megnyitási és frissítési képességével bővült ki.

Ismerkedjen meg a Creo 5.0 szoftverrel most!

Ön aktív Creo felhasználó?

Ingyenes upgrade.
Kedzdje el még ma!

Még nincs Creo-ja?

Szerezze be
a 30 napos teszt verziót!

Lejárt a szoftverkövetése?

Keressen bennünket egyedi
szoftver aktivációs ajánlatkérssel.

Scroll to Top