Creo  5.0: a legjobb 3D-s CAD megoldás az Ön számára

A Creo 5.0 alkalmazásával jobb termékeket fejleszthet gyorsabban, újrahasznosítva a meglévő dizájnokat. Méretezze termékeit a valós világból gyűjtött terhelési adatokra tervezési feltételezések helyett! A Creo 5.0 olyan új és továbbfejlesztett innovatív technológiák legjavát nyújtja, mint a topológiai optimálás, áramlástani szimuláció, additív gyártás, HSM szerszám marás, augmented reality és a multi-CAD tervezés.

Nincs még Creo-ja?

A PTC 3D-s CAD szoftvere, a Creo a megfelelő eszközt nyújtja ahhoz, hogy a a legmagasabb minőségű termékeket fejleszthesse a lehető legrövidebb idő alatt. Amikor a Creo mellett dönt, biztos lehet benne, hogy mindig a legkorszerűbb funkciókkal dolgozhat és élvezheti a professzionális terméktámogatás előnyeit. Válassza az Önnek leginkább megfelelő Creo tervezői csomagot!

Tapasztalt Creo felhasználó?

A Creo 5.0 egyszerűbbé teszi munkáját a számtalan produktivitást növelő fejlesztéssel. A Creo 5.0 új és kibővített funkciókat kínál az additív gyártás, a HSM szerszám marás, a topológiai optimálás, áramlástani szimuláció, a multi-CAD tervezés területén. Tervezzen úgy, ahogy mindig is szeretett volna!

Scroll to Top
X