Nagy teljesítményű, megbízható, CAD-re optimalizált számítógépek

Németországban és Japánban tervezték és gyártották, a Fujitsu-tól származó CELSIUS munkaállomásokat, melyek támogatják a kreativitást, szimulációt, számítások és vizualizációk készítését a lehető legmagasabb szakmai színvonalon. Az „end-to-end” képességnek köszönhetően a tervezőktől, a mérnökökön át a gyártókig a CELSIUS munkaállomások nagy hírnévre tettek szert. Mint a hordozható, asztali és a rack tárolóba építhető munkaállomások optimalizálva vannak többek között a PTC Creo 3D-s CAD alkalmazásához. Mi több, a Fujitsu egyedi testreszabott portfóliója “made4you” magas szinten támogatja az egyéni igényeket, úgy mint a Bios és a firmware befagyasztás, egyedi logo nyomtatás, cimkézés.

Munkaállomások

Mobile Munkaállomások

Mindegy, hogy Ön egy építész, mérnök vagy tervező, és hogy épp az irodában, vagy ügyfélnél van; elvárja, hogy a mobile munkaállomása a maximumot nyújtsa Önnek. A CELSIUS H széria egyesíti a stílusos designt és a maximális biztonságot a tenyérvéna alapú azonosítás technológiának köszönhetően.

Desktop Munkaálomások

A Fujitsu-tól a CELSIUS PC munkaállomások a legmodernebb számítógépek a professzionális igényű alkalmazásokhoz, számos területre, úgy, mint a: CAD, CAE, AEC, Olaj és Gáz, HPC vagy Egészségügy. Élvezze a nagy választékát a processzoroknak, merevlemezeknek és professzionális grafikus kártyáknak a hét minden napján 24 órában, garantált hosszú élettartammal.

Rack Munkaállomások

A CELSIUS C szériája a Rack munkaállomásoknak teljes munkaállomás teljesítményt kínál 1U-ban, így ideális bármilyen típusú távoli grafikus megoldáshoz az adatközpontban: Távoli hozzáférés (1:1), GPU átadás vagy grafikus virtualizáció (1:n).

FUJITSU CELSIUS C740

Scroll to Top
X