Multiphysics analízis és optimalizáció

Az Altair az iparban már bizonyított, modern lineáris és nem-lineáris szerkezeti analízis megoldó.

A legszélesebb körben alkalmazott megoldás minden iparágban szerkezeti vizsgálatok és optimalizációk végrehajtására. Könnyen használható, skálázható szimulációs megoldások áramlás, hőtranszfer, turbulencia és nem Newton-i anyagok vizsgálatára. Az Altair számos idő és frekvencia tartományban képes a mágneses jelenségek vizsgálatára. Az Altair olyan integrált szimulációs eszközt biztosít, amely erőteljes modellezési, analízis, vizualizációs és opimalizációs eszközökkel rendelkezik komplex rendszerek vizsgálatához.

Altair OptiStruct

Szerkezeti analízis és optimalizáció

Az Altair OptiStruct az iparban már bizonyított, modern lineáris és nem-lineáris szerkezeti analízis megoldó. A legszélesebb körben alkalmazott megoldás minden iparágban szerkezeti vizsgálatok és optimalizációk végrehajtására. Az OptiStruct segít innovatív, kis tömegű és hatékony szerkezetek gyors előállításában, azok kulcsfontosságú jellemzőinek vizsgálatában és optimalizációjában, mint pl.: szilárdság, élettartam, NVH (noise, vibration and harshness).

Altair RADIOSS

Törés, ütközés és biztonság

Az Altair RADIOSS piacvezető a  lineáris és nem-lineáris szerkezeti analízis problémák megoldásában dinamikus terhelések esetén. Kiemelkedik a skálázhatóság, minőség, stabilitás, multiphysics folyamatok és olyan fejlett anyagok, mint pl.: a kompozitok vizsgálatának tekintetében. A RADIOSS-t számos iparág alkalmazza termékeik törésbiztonságának, megbízhatóságának és gyárthatóságának fejlesztésére.

Altair AcuSolve

Áramlástan

Az AcuSolve az Altair legerőteljesebb áramlástani eszköze a fizikai modellek teljes választékával. Könnyen használható, skálázható szimulációs megoldások áramlás, hőtranszfer, turbulencia és nem Newton-i anyagok vizsgálatára. Jól validált modellek és páratlan pontosság jellemzi teljesen struktúrálatlan hálón is.

FEKO

Nagy frekvenciás elektromágneses sugárzás és antenna tervezés

A FEKO számos idő és frekvencia tartományban képes a mágneses jelenségek vizsgálatára. Ezen módszerek hibrid alkalmazásával hatékonyan vizsgálható az elektromágneses sugárzások széles spektruma, különös tekintettel az antennák kialakítására, elhelyezésére, szórására, radarok keresztmetszetére és elektromágneses kompatibilitására.

Flux

Elekromágneses terek és hőtani analízis villamosmérnököknek

Világszerte a vezető cégek és egyetemi laborok több mint 30 évig a Flux-ot használták elektromágneses terek és hőtani problémák vizsgálatára, ezalatt referenciává vált az általa nyújtott kiemelkedő pontosság miatt. Bármi is legyen az az elektromos eszköz vagy berendezés amit tervez, a Flux képes annak összetett mágneses és termikus viselkedésének pontos előjelzésére.

MotionSolve

Dinamikai szimuláció

A MotionSolve egy olyan integrált szimulációs eszköz, amely erőteljes modellezési, analízis, vizualizációs és optimalizációs eszközökkel rendelkezik komplex rendszerek vizsgálatához. Segítségével kinematikai, dinamikai, statikus, kvázi-statikus és vibráció analíziseket is végrehajthatunk, valamint könnyebben megérthetjük és javíthatjuk termékeink teljesítőképességét.

HyperStudy

Többcélú esettanulmányok és optimalizáció

A HyperStudy a mérnökök és terméktervezők számára a többcélú esettanulmányok és optimalizációk végrehajtásának eszköze. A DOE-t (Design of Experiments), optimalizációs algoritmusokat és metaadat modelleket felhasználva a HyperStudy képes intelligens tervváltozatok létrehozására, adatgyűjtésre és a szimulációk kontrollálására. Segít a tervezőnek megérteni a trendeket, kompromisszumokat kötni valamint optimalizálni a termékek teljesítőképességét és megbízhatóságát.

Multiscale Designer

Anyagok szimulációja

A Multiscale Designer az úgynevezett multiscale anyagból készült modellek fejlesztésének és szimulációjának eszköze (pl.: szövött v. vágottszálas kompozitok, méhsejt-szerkezetek, erősített beton, talaj, csontok és egyéb heterogén anyagok). Alkalmazási területek: tönkremenetel, kifáradás, ütközés, törés……stb vizsgálata.

nanoFluidX

A nanoFluidX egy részecske alapú szimulációs eszköz, amely megmutatja a folyadék áramlásának útját komplex geometriák esetén is. A nanoFluidX-et használhatjuk előrejelzések, elemzések elkészítésére. Az ügyfelek számára egyedi és erőteljes szimulációs technológiát nyújt az ipari akadályok leküzdésére. Ez az ultra gyors szimuláció a GPU technológiára alapszik, ami szoftvert kiemelkedően hatékonnyá teszi.

Scroll to Top